(VIDEO) Vućića love Hamas i Hezbolah zbog Jerusalima?

Obavezno pročitajte

Vučić u problemu?

Hezbolah i Hamas bi mogli da se osvete Vučiću zbog sporazuma o prebacivanju ambasade Srbije u Izraelu u Jerusalim, tvrdi politikolog Aleksandar Pavić.

vučić,

Aleksandar Pavić World’s largest nuclear fusion project being assembled in France

- Advertisement -

– Vučić i Srbija će imati veliki problem zbog toga. On će imati problem sa Iranom i arapskim državama. Kako je Vučić to lično pitpisao on će lično imati problem sa Hezbolahom i Hamasom. Lično on koji je to potpisao će imati problem i sa nekim drugim terorističkim organizacijama od sad pa na dalje. Ja bi na njegovom mestu udvostručio obezbeđenje – rekao je Pavić.

Pavić kaže da sporazum iz Vašingtona osim dela oko Jerusalima nije toliko katastrofalan za Srbiju, da ne predstavlja priznanje nelegalne nezavisnosti Kosova i Metohije i da su njime SAD pitanje južne srpske pokrajine ostavili po strani za neki duži period.

Pavić u emisiji govori i o sukobu Vučića sa Rusijom zbog Tvita Marije Zaharove i posledicama sporazuma po odnose sa Kinom. 

Rad portala Pravda možete podržati kupovinom knjiga iz naše internet prodavnice, knjige i cene možete pogledati OVDE.

Pavić je analizirao i situaciju u Sredozemlju i Libiji gde Turska stvara veliku krizu koja može da eksplodira u oružani sukob. Pavić međutim tvrdi da iako je Turska vojno jača od Grčke i Kipra ne može da računa na saveznike dok je na strani Grčke u tom sporu cela EU, SAD i Egipat. On u emisiji posebno analizira odnose Rusije i Turske, njihovo savezništvo ali i sukob u Libiji i Siriji.

Pogledajte emisiju:

Teroristički napad Huta sprečen u poslednjem trenutku, sve ide ka novom ratu. Više o tome čitajte OVDE.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu