(VIDEO)VUČIĆ SAM SEBE LAŽE: Nikad ništa nisam obećavao pred izbore!

Obavezno pročitajte

Vučić u prethodnim predizbornim kampanjama

Ako ste primetili nikada pred izbore ništa nikome nisam obećavao. Obećavao sam marljiv rad, težak rad, trud, angažman i ništa više, izjavio je Aleksandar Vučić, gostujući na TV Prva, 8. avgusta 2019.

Šta reći, a grohotom se ne nasmejati na ovu neviđenu laž Aleksandra Vučića, koji je čitav svoj sistem vlasti bazirao na lažnim obećanjima. A najviše je lagao kada je najviše i obećavao. Da je to zaista i tako, dovoljno je osvrnutu se na već objavljenu listu njegovih laži, ali ćemo ovom prilikom izdvojiti tri.

- Advertisement -

Naime, u samom finišu predizborne kampanje za vanredne parlamentarne izbore 2014. godine, predsednik se starijim građanima obratio ovim obećanjem:

– Kakve god reforme da preduzimamo, šta god da se zbiva, dragi prijatelji, imajte u vidu jednu stvar koju vam garantujem, penzioneri će biti poslednji u čija će prava bilo ko smeti da dira u državi. Bolje sa naše grbače da se skida sve što može, a penzionerima nema šta da se uzima.

No, nakon pobede na izborima u martu 2014, već u prvoj polovini septembra te godine, Vučić je najavio mere za “ozdravljenje ekonomije”, među kojima su bile i smanjenje penzija i plata u javnom sektoru.

Predizbornu kampanju za izbore 2014. obeležilo je i Vučićevo obećanje da će kompletan projekat “Beograd na vodi“ biti izgrađen “do kraja 2018, početka 2019. godine”. Samo godinu dana kasnije, potpisan je ugovor kojim je predviđeno da projekat traje 30 godina.

Vučić

U jeku izborne kampanje za iduće parlamentarne izbore 2016, gostujući u emisiji “Ćirilica”, Vučić je na pitanje “zbog čega u izbornoj kampanji nema njegovog suočavanja sa opozicijom”, izjavio da “obećava da će izaći na duel sa njih petoricom”, i dodao da u tome “nema nikakvog karikaturalnog pristupa, niti bilo čega drugog”.

Međutim, nijedan opozicioni lider nije dobio priliku da do kraja izborne kampanje suoči svoje stavove sa Vučićevim u nekom televizijskom studiju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu