VIDEO: „Vučić rekao da nema korone u Srbiji“

Obavezno pročitajte

Korona i Vučić

Predsednik Srbije je rekao da ovde nema korone, svi funkcionišite normalno. Ispostavilo se da su jedan od razloga za to bili nadolazeći izbori, kroz tri nedelje stadioni su bili otvoreni, održavale se fudbalske utakmice sa 40 hiljada ljudi. Onda su se nakon tri nedelje završili izbori i rekli su evo je opet korona, zatvaramo zemlju i izbili su neredi – ovako vreme provedeno na lečenju čuvenog profesor psihologije Džordana Pitersona u Beogradu objašnjava njegova ćerka.

Profesor psihologije Džordan Piterson oboleo je od virusa korona u Beogradu gde je došao na lečenje zavisnosti od lekova, a kako je njegova ćerka Mihaila Piterson izjavila za „San“, njegovo stanje se pogoršalo nakon uzimanja terapije.

- Advertisement -
  • Stavljen je na terapiju preventivno sa gomilom antivirusnih stvari. Nisam sigurna da je to bilo neophodno, jer su njegovi simptomi bili „lakši“. Nije imao kašalj, imao je blagu temperaturu, ali mu je dodeljena ozbiljna terapija – navodi ona za „San“.


Nakon čitave zbrke koju je izazvao državni vrh Srbije, cela porodica Piterson bila je u karantinu, a 10 dana nakon izolacije svi su dobili simptome korone, čak i ostali pacijenti u bolnici bili su pozitivni na virus. Ova situacija uticala je negativno na lečenje profesora, koji je u Beogradu već dva meseca, zato što je dobio upalu pluća.

Ovaj kontroverzni profesor postao je poznat kada se usprotivio korišćenju rodno neutralnih zamenica na fakultetu, pozivajući se na slobodu govora (a što je ovekovečeno u serijalu „Profesor protiv političke korektnosti“ na Jutjubu), godinama je uzimao lekove kako bi ublažio dugotrajnu anksioznost posle teške autoimune reakcije na hranu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dačić: Snimak na kome se navodno vidi Radoičić – podvala

Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je, gostujući na RTS-u, da mu nije jasno po kom...

Još priča na sličnu temu