17.9 C
Belgrade
subota, 1 oktobra, 2022

(VIDEO) Vučić je vođa kavačke, a Đilas škaljarske glumačke sekcije

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srbija nema dve opcije, i vlast i „opozicija“ su jedno. Zato jedni druge savršeno dopunjuju i pokrivaju međusobni kriminal. U javnosti imaju očigledan veštački sukob, a u praksi su formirali duopol. Ovu opoziciju projektuje Vučić, Đilas je moderni Šešelj.

Nije slučajno pokrenuto pitanje glasača iz Republike Srpske. O tome godinama govorim, a ovo je sada u javnosti plasirano direktno od Amerikanaca, posle sastanka Eskobara sa Vučićem i liderima opozicije. Narod u Republici Srpskoj ne podržava Vučića, oni ne glasaju, njihovi glasovi se falsifikuju, a cela priča je pokrenuta kao deo plana gašenja Republike Srpske.

Narod ne može da trpi više vlast Aleksandra Vučića i SNS – a, i posle „izbora“ 3. aprila izaći će na ulice. Tu na scenu stupa „opozicija“ sa zadatkom da se nametne narodu i kontroliše i umrtvi nezadovoljstvo.

- Advertisement -

Zašto niko ne sme da garantuje da će srušiti zgrade koje niču pored Kalemegdana, ukinuti komunalnu policiju, vratiti cene infostana na 2006. godinu, obezbediti besplatan gradski prevoz,…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti