(VIDEO) VUČIĆ: „Da me ubiju, da me strpaju u zatvor, biću najomiljenija ličnost na svetu“

Obavezno pročitajte

Vučić se žestoko obratio naciji

Zbog čega da se plašim? Šta može da mi se desi? Da me ubiju, šta? Da me strpaju u zatvor? Biću najomiljenija ličnost na svetu, kako god okrenete, i u jednom i u drugom slučaju. Znaće kakve su barabe to uradile koje su već jednom uništile zemlju i koje bi je još jednom uništile – izgovorio je u izlivu besa predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se obratio novinarima iz Brisela.

Vučić je, verovatno frustriran činjenicom da je nešto potpisao u Vašingtonu, a ni da sam nije znao šta potpisuje u šta smo mogli da se uverimo, galamio u svim stilu, a nije propustio priliku ni da okrivi svoje prethodnike, iz samo njemu znanih razloga.

- Advertisement -

– Pa živite za to da vam ostane nasleđe, da ima da se priča o onome što je ostalo iza vas. Pa oni Hram Svetog Save ne bi završili još 300 godina. Mi bismo ponovo dočekali da prođe novih 500 godina, pa da kažemo: „Bilo 500 pod Turcima, pa 500 pod Srbima da nismo mogli Hram Svetog Save da završimo“ Nesposobni su. Razmišljaju samo o tome kako će njihovi džepovi da budu puni – poslužio se predsednik SNS starim, dobrim, radikalskim frazama koje su mu ostale u moždanim ćelijama i koje svakodnevno isplivaju u situacijama kada je totalno nemoćan.

vučić,

Nakon besa i ljutnje, u roku od nekoliko sekundi promenio je raspoloženje.

– Htedoh da kažem nešto teže, ali sam se setio da treba da budem finiji. Ja nisam tako fin, kakav ponekad moram da budem – istakao je Vučić.

Njegovo obraćanje, kao i mnoga druga, izazvala su veliki broj komentara na društvenim mreža

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu