(VIDEO) ŠEKLER POREDIO NAROD SA SVINJAMA, SADA KUKA: Bojim se za svoju bezbednost, dobijam pretnje! JEBU MI MAJKU…

Obavezno pročitajte

Šekler poznat po tome što je poredio ljude i svinje i zaključio da je lakše sprečiti pandemiju sa svinjama, jer ne mogu da se bune i preispituju odluke vlasti…

Pripadnik vakserskog lobija veterinar Milanko Šekler među prvima je zagovarao mešanje vakcina protiv kovida-19, a upravo se zbog toga, kako navodi, našao na meti protivnika obavezne vakcinacije, koji mu šalju preteće poruke i nazivaju da pogrdnim imenima uz salve uvreda.

– Ovo nije prvi put, antivakseri su počeli da me napadaju čim je počela imunizacija stanovništva jer sam izlazio u javnost i apelovao, molio sve da se vakcinišu i da se spasemo ovog ludila. Međutim, kada se govorilo o trećoj, odnosno buster dozi, među prvima sam istupio i rekao da je najbolje za organizam kombinovanje različitih vakcina. Tada sam počeo da dobijam preteće poruke, u kojima su me vređali, nazivali ustašom, Jevrejom, koljačem srpskog naroda, ubicom. Sramota! – oštro kaže dr Šekler za vakserki protal Objektiv.

Vidno uzrujan zbog torture kroz koju prolazi, virusolog za naš list kaže da je pre dve večeri u kasne sate dobio poruku od profesorke sa Veterinarskog instituta koja mu se požalila da se plaši za svoj život jer joj, baš kao i njemu, prete nepoznata lica zbog zagovaranja vakcinacije.

Šekleru smeta cenzura kritičara vakcine, sada traži slobodu govora!

– Niko ne može da mi zabrani da javno iznosim svoje mišljenje o vakcinaciji, ali dirati ženu koja ima osamdeset godina i koja je samo iznela svoj stav, ne vređajući apsolutno nikog, stvarno nema smisla. Dokle ide ovaj svet!

J*bu mi majku na svakom koraku, gledam samo sa koje strane će me napasti. Apsolutno me ne zanimaju ti nebitni ljudi i neću njima uopšte da se bavim. Nastaviću da se borim protiv koronavirusa i da se zalažem za potpunu imunizaciju – ističe naš sagovornik.

Šekler kaže da ne prati društvene mreže i dešavanja na njima, ali da je nakon pretnji pregledao komentare ispod snimka na kom je pričao o kovid propusnicama i vakcinama.– Pišu mi kako sam pobrkao lončiće, kako sam duboko zaglibio, kako može jedan veterinar da govori o vakcinaciji, te bolje da lečim životinje nego što pričam gluposti.

-Svetski naučnici su pisali još dosta ranije o svemu ovome što sam ja govorio i što se pokazalo ispravnim. Nažalost, needukovani i neobrazovani antivakseri to ne mogu da shvate – rekao je ozloglašeni vakcinaš, vređajući skeptike.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu