(VIDEO) PALMA OPET OPLEO PO KONU: Šta imaš više, bre, da plašiš narod svakog dana!

Obavezno pročitajte

Palma opet na Kona

Nemam ništa protiv tog stručnog dela Kriznog štaba, ali trećina doktora stručnog dela Kriznog štaba ne radi u bolnicama. Ja hoću da čujem onog ko leči pacijenta, hoću da čujem onog koji kaže – vidite ovog koji leži ovde, četiri dana je imao temperaturu, nije se javio na vreme i sada je na respiratoru.

To da nam budu poruke, a ne da nam odgovaraju na pitanja na konferencijama za štampu po sat i nešto, tokom skupštinskog zasedanja, u parlamentu Srbije, u utorak 08. decembra, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije (JS), Dragan Marković Palma, komentarišući najnovije mere državnih organa Srbije u vezi suzbijanja pandemije koja je tokom cele 2020 godine prisutna kako u nađoj zemlji tako i u svetu.
A zatim je još, u vezi ove teme, dodajući istakao:

– Godine 2009. sam rekao dr Konu, tada je bio ministar zdravlja Tomica Milosavljević, pustite više taj, tada je bio ptičji grip; sutra će da dođe konjski grip i opet ćete tu da mi nešto pričate.

Zašto hoće da se nametnu da budu jači od Torlaka? Država nabavlja, Torlak procenjuje hemijskim putem koje su preparati dobri. Šta imaš više, bre, da plašiš narod svakog dana, da li treba da primi ovo ili ono? U Srbiji nije obavezna vakcina. Ko hoće da primi, neka je primi, zaključio je lider JS, Marković Palma.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ALEKSANDAR VUČIĆ: Možda ćemo morati da uvedemo sankcije Rusiji, bolje je dok ne moramo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u parlamentu da će Beograd možda morati da uvede sankcije Rusiji. Vučić je rekao...

Još priča na sličnu temu