(VIDEO) MILO JE GOTOV: Interpol i DEA presudili- otvaranje nove aferu

Obavezno pročitajte

Milo i kraj vladavine

Gost Slavija info bio je predsednik Atlas grupe Duško Knežević, u prvom intervjuu nakon što je skinut sa Interpolove poternice odlučio je da progovori o aferama režima Mila Đukanovića uz napomenu da Crna Gora može biti isključena iz Interpola jer ga režim zloupotrebljava za privatne obračune sa neistomišljenicima.

„Veliku ulogu u režimu Crne Gore ima Vladimir Beba Popović (Vučićev savetnik) koji je Milov veliki savetnik, ali koga god je on savetovao nije dobro završio. Jedna od Bebinih akcija u Crnoj Gori je pravljenje četničkih performansa na severu kako bi režim privukao glasove manjina (Albanaca) ali u te igre režima više niko ne veruje“, zaključuje Knežević i savetuje MIla da posle izbora beži u Argentinu ili u Emirate.

- Advertisement -

U intervju je podestio je i na klanove Grandovski koji vodi Roćen i Mojkovački za koji tvrdi da se bave švercom cigareta i oružja.

„Jedna od većih sramota režima Crne Gore i Srbije je i pokušaj atentata na Daku Davidovića ili vladiku Joanikija u Beogradu, sramno je kako se o tome ćuti. Režim bi već tad pao ali je Korona spasila Mila Đukanovića, odnosno odložila njegov pad nakon 29 godina na vlasti. Milo je na vlast došao na krilima Slobodana Miloševića i AB revolucijom, teško će prihvatiti poraz, a najviše se plašim da neko iz opozicije ne izda borbu i ne pređe na njegovu stranu. Postoje tri jake afere koje će uskoro uzdrmati Crnu Goru, jedna je dokaz o kriminalu Đukanovića i njegovim računima, druga je plava torba i treća je saradnik iz vrha režima koji je odlučio da progovori“, ističe Duško i dodajte da je u kontaktu sa Svetozarom Marovićem, ali na pitanje da li je spreman da svedoči rekao je diplomatski da još piše…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu