(VIDEO) Migranti napadaju Srpkinje ispred prodavnica i otimaju im hranu! BOJIMO SE DA IZAĐEMO NA ULICU…

Obavezno pročitajte

Dok Italija i Slovenija blokiraju migrante, njih je sve više zaglavljeno u Srbiji, a u Bačkoj Palanci koja je ove godine na udaru migrantsko nasilja građani se žale da ih migranti pljačkaju ispred prodavnica i da ne smeju ni da odu samo po osnovne namirnice.Slovenija i Italija saopštile su danas da će uskoro formirati zajedničke policijske patrole duž graničnog pojasa koji se nalazi na ruti kojom migranti pokušavaju da dođu do Zapadne Evrope.

Početak rada zajedničkih patrola najavljen je u narednih mesec dana, nakon današnjeg sastanka u Sloveniji ministra unutrašnjih poslova Aleša Hojsa i njegove italijanske koleginice Lučane Lamorđeze, prenosi STA.

- Advertisement -

Slovenački ministar je rekao da će buduće zajedničke patrole biti opremljene savremenom tehnologijom i koristiti bespilotne letelice, kako bi se otkrili najaktivniji krijumčari migranata i sprečili ilegalni prelasci granice kamionima i drugim vozilima.

Migranti u Sloveniju ulaze iz Hrvatske, a zatim se kreću prema Italiji ili Austriji i drugim zemljama Evropske unije.

Hiljade ljudi koji beže od rata i siromaštva na Bliskom Istoku, u Africi ili Aziji ostaju zaglavljeni na Balkanu čekajući priliku da stignu na željena odredišta.

Bačka Palanka pod opsadom

Građani ovog vojvođanskog mesta žale se na sve učestali napade migranat, a na najnoviji izum nasilinika je okupljanje ispred prodavnica i otimanje hrane.

Kako svedoče građani, na meti migrantskih napada su najčešće žene.

Iako ni jedna od TV sa nacionalnom frekvencijom nije prenela veliki protest koji je održan prošle nedelje u Bačkoj Palanci, građani kažu nisu demoralisan i nastavljaju borbu protiv migracije.

1 COMMENT

  1. Protiv migranata se može boriti samo surovom silom bez milosti. Isti princip treba primeniti i prema onima koji ih podržavaju i na kraju ih izbaciti zajedno sa migrantima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: