16.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

VIDEO KOJI KOMPROMITUJE VUČIĆA: Evo sa kim se sastao

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Političar Srđan Nogo bio je gost Srbin.info i otkrio mnogo ekskluzivnih informacija u vezi afera Vučića i SNS koje ovih dana potresaju Srbiju.

Kakav je zaista odnos Vučića i Kokeze, kako funkcioniše SNS kartel, koliko ima klanova i ko je sve u kriminalnim aktivnostima od političara, kao i šta će se sve dešavati, ispričao je bivši poslanik u emisiji kod Dejana Petra Zlatanovića.

Nogo je podsetio da je on sve ovo što danas izlazi na videlo o Kokezi pričao još pre nekoliko godina kao narodni poslanik u direktnom prenosu u Skuštini, zbog čega su mu isključili mikrofon i kameru usmerili na drugu stranu. Kokeza je izjavljivao kako će postati premijer, kada se sve završi.

- Advertisement -

Nogo je takođe naveo kako je ovo kontrolisanje štete, kako bi Aleksandar Vučić što manje štete pretrpeo. Predsednik Srbije, Neša Roming, Andrej Vučić i Slaviša Kokeza, prema njegovim infomarcijama su označeni kao grupa koja je odavno stavila šapu na Srbiju i da ih je označila DEA.

Otkrio je i zašto niko od režimskih i opozicionih političara ne sme da spomene ime Nenada Kovača (Neše Rominga), ali i o sabotiranom mikrofonu kada je njegovo izlaganje cenzurisano, a u stenogramu cenzurisan govor nije zapisan.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti