21.2 C
Belgrade
utorak, 16 avgusta, 2022

SNS PIRAMIDA SE RUŠI: Najnoviji video dokaz o ubistvu Cvijana, više nemaju gde

NAJČITANIJE

- Advertisement -
Klupko u vezi slučaja smrti Vladimira Cvijana se sve više razmotava. USB govori, USB priča umesto mrtvih usta. Novinar Domagoj Margetić je u prošlim video snimcima objavio mnoštvo tanih dokumenata i podataka u vezi pokojnog srpskog političara, i kome je sve odgovaralo da on bude ubijen kako ne bi progovorio o svemu onome što je znao, a znao je mnogo s obzirom da je učestvovao u izvršenju vlasti počevši od Demokratske stranke, zaključno sa Srpskom Naprednom Strankom.

U prošlim snimcima smo, pregledajući USB i dokumente koje Margetić ima došli do zaključaka da je smrt Cvijana odgovarala mnogim srpskim kontroverznim biznismenima, kako bi ih mediji nazvali a u ovom snimku se dolazi i do vrha piramide, do Srpske napredne stranke i vođe kartela, vođe velike propagande laži Aleksandra Vučića.

Opet je u pitanju novac. Opet su u pitanju milioni otimani iz usta građana Srbije. Krucijalni dokazi i krucijalna pitanja se nalaze upravo u novom videu koji je Domagoj Margetić objavio a stvari sve više postaju jasne.

- Advertisement -

Martin Schlaff doveo je bivšeg austrijskog kancelara Alfreda Gusenbauera u Beograd kako bi se pobrinuo da se ne otvaraju istrage koje bi mogle dovesti na trag njegovoj mreži. Cvijan je znao o čemu su se Schlaff i Gusenbauer dogovarali s Aleksandrom Vučićem kao premijerom. Upravo te kritične 2013. godine nakon što Schlaff i Gusenbauer dolaze u Beograd, dolazi do žestokog sukoba Vučića i Cvijana.

Osim ovog video snimka, podsetićemo vas i na jedan od ranijih koji je protresao javnost Balkana.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti