(VIDEO) DAMNJAN: Pohvatali 450 migranata a u selu ih 2000, a evo šta imam i protiv Noga!

Obavezno pročitajte

Damnjan Knežević u emisiji na srbin.info

Gost Dejana Petra Zlatanovića u emisiji „Intervju“ bio je lider Narodnih Patrola i inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije“ Damnjan Knežević. U emisiji se govorilo o brojnim problemima u Srbiji, gost je otkrio detalje o slučajevima nasilja migranata nad stanovnicima Srbije u Beogradu i pograničnim mestima.
„Situacija je veoma zabrinjavajuća, mi u Beogradu viđamo migrante u prilično alkoholisanom stanju, a policije je veoma malo i pojavi se samo kad se desi neki veći incident kao pre nekoliko dana kada je izboden dečko od 16 godina kod Kalemegdana. On je bio sam, a njih dvojica, tražili su mu novac, jurili ga i na kraju uboli nožem u butinu. Zamislite kada se to dešava u centru Beograda, kako je tek u provinciji! Kada nas je više i vidimo pijane migrante u problematičnoj grupi, ulazimo s njima u razgovor čisto da vide da smo tu i odustanu od namere da nekog napadnu. Ko zna koliko smo tako napada tako sprečili? Ali tada su krenuli i napadi na nas od strane mejnstrim medija koji su po meni najodgovorniji za ovu situaciju, uz naše političare, naglašava Damnjan.

Gost Srbin.info naglašava da nisu svi migranti nasilni, već da i oni često trpe nasilje od strane drugih migranata, uglavnom kriminalaca.

- Advertisement -

„Ko je nasilnike pustio u našu zemlju? U Srbiji je najviše migranata iz Avganista i Pakistana, ali dosta ih je i iz Kurdistana, Jordana, Maroka, Alžira.. Bilo je nekoliko ubistava između migranata, a oni su nam rekli da najviše imaju problema sa Avganistancimna. Meni je Hrvat novinar jedne ruske agencije objasnio da je to zato što je Pakistan i Avganistan pustio svoje kriminalce iz zatvora da ih ne bi izdržavali, ubacio ih u migranstku rutu, znači najgori šljam. Njih niko ne kažnjava ovde šta god da urade, tužilaštvo ih ne procesuira, to je potpisano sporazumom u Marakešu od strane ministra Đorđevića, a odgovorni su i Brnabić i Vučić. Migranti prave ogromne probleme u pograničnim mestima gde je staro stanovništvo, Vulin se hvalio da su u jednom selu pohvatali 450 migranata, a prećutao je da ih je u tom selu 2.000 i da njihovi bosovi odlučuju koga će da kupe, a koga neće. Vojska je nerede u migrantskim centrima za vreme policijskog časa, rešavala preko tih njihovih bosova koji drže kontrolu. Neki migranti su nam priznali da se smrzavaju na ulici jer nisu bezbedni u migranstkim centrima od svojih“.

DAMNJAN KNEŽEVIĆ"

U emisiji se govorilo i o vakcinaciji protiv korona virusa, jačanju imuniteta, o julskom ustanku i neredima na ulicama, o domaćoj politici i političarima, službi bezbednosti, o Kosovu i Metohiji…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu