BANE VIDAKOVIĆ PRE HAPŠENJA: Vučić poludeo i umislio da je car! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Bane Vidaković o vlasti i životu

Grešan sam beskrajno, ali mirno spavam, mogu da idem gradom mirno…mene ljudi uglavnom vole što je čudno. veoma je mali broj onih koji će se zgroziti na moje ime. Za 35 godina karijere je uspeh da te niko nije omrznuo, kaže za sebe Branko Bane Vidaković, poznati glumac i novi sagovornik emisije „Promentej“, TV produkcije Helm Kast.

Bane Vidaković (Foto: Jutjub)

- Advertisement -

Nisam još u fazonu da odem odavde, svet se u međuvremenu pokvario, ne žuri mi se iskreno pokvario se svet pa mi se nigde ne ide, ranije smo Ameriku gledali kao obećanu zemlju, sada nisam siguran, poslednji put sam se vratio tužan iz Njujorka on ne liči na sebe, postao je dosadan, ljude snimaju svuda kamerama, stopostotni nadzor. Tako je u celom svetu. Ne može se više kao što smo Boris Komnenić i ja spavali u parku pored Ajfelove kule, da vam ne dođu neki specijalci.

Surove obračune sa policijom vidim svuda u svetu. Prisustvovao sam da usred Šanzelizea gledam robokap policajce koji šutiraju dvojicu tamnoputih klinaca, i žene koje vrište. Kada su im tražili dokumenta izvadiše francuske pasoše, i naravno ovi besni što su ih zeznuli time, a jedan kaže vidim živiš tamo i tamo, šta ćeš u ovom delu grada?! E to je svet danas, kaže Vidaković koji priznaje da je bio suviše naivan kada je mislio da će se nešto promeniti revolucijom.

Neću glasati, on će pobediti, a ovo sve mu treba zbog sujete i samozaljubljenosti. Vučić toliko dugo nema opoziciju da nije ni čudo što je poludeo i umislio da je car. Ima čitav red glumaca koji čekaju da ga pozove, ipak scensko osmišljavanje je prepušteno najverovatnije Bebi Popoviću.

Gustav Grignes je spremao Hitlera da kreće iz donje lage laganim tempom da se podiže, da kreće gestikulacija od sklopljenih ruku do podizanja tona, krešenda…svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, krivi smo kada smo se pobunili izgradili novi sistem koji će sprečiti kumovske veze krađu, nameštanje korpuciju, nego smo samo prekobrcnuli. narod i danas govori sa nostalgijom o Slobinom vremenu jer je moglo da se mulja. On je puštao da se mulja a ovaj narod veoma voli da mulja. Očekujemo da neko častan i pametan uđe u borbu, pa ko će sa ovim prostacima da izađe na kraj? Treba nam neko kome neće da bude muka da to uradi.

A zašto Trifunović nije dobar izbor za političkog oponenta Vučiću, zašto Vučić ne hapsi nikog koga optužuje da je lopov, i da li se u Đilasovom slučaju čini ispravnim izreka „vrana vrani oči ne vadi“, a Nikolić i dalje živi u vili koju plaćaju građani Srbije pogledajte u videu.

Vest da je glumac Vidaković uhapšen i da je je kod njega pronađeno više od 30 grama heroina šokirala je domaću javnost. Glumac je u više navrata pričao da mu je prošlost bila burna kao i da je živeo „brzo i burno na beogradskom asfaltu“.

Ovo je intervju mesec dana pre nego što je uhapšen.

O mladosti

– Svoju mladost sam baš divlje proživeo. Ali to je moje pravo i nemam potrebu da se sad tu nekome pravdam. Te mladalačke godine, tih 80-ih godina, moja generacija je iživela na beogradskom asfaltu burno i brzo – pričao je Branko Vidaković za „Blic“ svojevremeno i dodao:PROČITAJTE I:

– Tih 80-ih sam studirao, počinjao karijeru… Živeli smo dosta brzo i jako uzbudljivo. Ali, to je odnelo svoje žrtve, a mi ostali smo se malo primirili i omatorili. Oni koji tada nisu imali petlju da to sve probaju, danas nama zameraju našu mladost. Meni niko ne može da kaže da se ja i sada tako ponašam. Čak ni u to vreme nikada nisam došao pijan ili van sebe na predstavu, niti na snimanje. Čudim se današnjoj generaciji glumaca koji sebi dozvoljavaju da izađu na scenu pod uticajem raznih narkotika ili alkohola. Ja se to nisam usuđivao. Posao mi je uvek bio svetinja. Kad god bi krenula neka ružna priča o meni, ja bih izlazio sa novom premijerom, ili sa serijom, ili sa dva nova filma. I to je bio najbolji način da im zapušim usta. To radim i dan-danas.

Branko je tada otkrio i da razvod roditeljka nije teško podneo, ali njegov krah braka je ostavio traumu.

– E, sopstveni razvod jesam traumatično doživeo! Prosto zato jer smo 20 godina proveli u braku, a to je veoma dug period života. Ali, srećom, deca su nam porasla u međuvremenu pa su i oni to relativno lako prebrodili. Moji klinci teško podnose što mama živi u jednoj zemlji, u Holandiji, a tata u drugoj pa su oni prilično rastrzani – priznao je glumac svojevremeno

Ostavite komentar

Najnovije objave

SINIŠA MALI: Sa proizvodima „Bolja cena” i jednoj kupovini uštedeo sam više od 1.000 dinara

Ministar finansija Siniša Mali obišao je jutros jedan market i kupovinom proizvoda sa oznakom „Bolja cena”, kako je istakao,...

Još priča na sličnu temu