VESIĆ: Vladika Grigorije je ubica!

Obavezno pročitajte

Vesić objavio na svom fejsbuk profilu

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, optužio je na svom Fejsbuk pofilu vladiku Grigorija da je ubica! On je reagovao posle reči vladike diseldorfskog i cele Nemačke: „Da sam ja organizator protesta u Beogradu, Goran Vesić ne bi mogao da daje izjave“.
Goran Vesić, zamenik gradonačelnika, napao je (ponovo) vladiku Grigorija i optužio ga ovoga puta da je spreman i da ubije!

– Što se tiče pretnji koje mi je uputio Đilasov vladika Grigorije, koji će u istoriji ostati zapamćen da je tražio da se ne gradi Hram Svetog Save, mogu samo da kažem da se nisam uplašio, mada je ovaj vladika moćan čovek sa vezama među ljudima sa različitih strana zakona. Sada sam shvatio da je ovaj vladika spreman da ubije i da se time javno hvali. Ja sam to dobro razumeo, a verujem da su i građani Srbije razumeli da je Đilasov vladika Grigorije ubica – rekao je Vesić.

- Advertisement -

Podsetimo, vladika Grigorije je u intervjuu za Danas rekao da država Srbija treba da ulaže novac u bolnice, koje su oronule, a ne u crkve. Jer tada ni ljudi neće biti u crkvama, na šta mu je Vesić odgovorio da je on inicijator protesta u Beogradu!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu