28.8 C
Belgrade
nedelja, 26 septembra, 2021

VESIĆ PUKAO, URLAO NA ZAPOSLENE I RAZBIO TELEVIZOR: Ulazak Šapića u SNS prelio čašu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jelena Obućina je konačno uspela da uradi ono što mesecima pokušava, a to je da zaista bude toliko bezobrazna i cinična da uvredi nekoga. Našao se na meti Goran Vesić, koji je prema informacijama bliskim kabinetu posle gledanja ove najeve krvnički razbio televizor i urlao na sve koji su bili u kabinetu, nateravši ih da ga napuste.

„Prošla je i nedelja spasa. Spas za vakcinaciju je patentirao Palma – i zato ga, pored ostalog, vlast neguje svim danima, o praznicima posebno. Svedoke će mu prineti u Jagodinu jer se iz tog red distrikta – 3.000 za gospođu prelilo na celu Srbiju. U glavnom gradu izlio se Vesić građanima u mozak, pa naprednjaci spas traže u Šapiću“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

Taj je Vesića potopio i pre početka utakmice, a što je udavio svoju stranku, manje je važno jer je za tri godine izdao i svetog Petra. „Mogu biti sveti Petar a ne gradonačelnik, dogovora sa naprednjacima biti neće“, tvrdio je tada predsednik novobeogradske opštine. Ali ruku na srce, tada nije znao da je Vučić bolji i od Hrista. Jer taj je vaskrsnuo samo jednom – a on već nekoliko puta. I opet nudi spas narodu svih srpskih zemalja – istakla je Obućina i zaključila:

Novu milijardu zadužiće nas da poveže toponime u Srbiji, biće i tri metra puta za Žiku, završeno u jutarnjem na Pinku. Biće i 10, 12 miliona za opštine u Republici Srpskoj. Niko Hrista da pita kako to da dva miliona nestaje ko da je dva minuta snimka. Ali ko – kad ih je podsetio i da je vrhovni komandant i da pametnijeg nemaju i da su bez njega ništa. I na kraju da spasenje bude potpuno biće i kum na kolektivnom venčanju isto rešeno na Pinku.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti