13 C
Belgrade
subota, 25 septembra, 2021

Vesić preuzima gradski odbor SNS-a od Stefanovića?!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Stefanović u nezgodnom položaju

Nebojša Stefanović se očajnički bori da politički preživi. Iako je svakome odavno jasno da ga je Vučić precrtao, on se ne predaje. Vera u snagu američke zaštite mu daje energiju za borbu. A nedostatak moralnih kvaliteta mu omogućava da na sva ponižavanja od strane velikog šefa odgovori još jačim napadima na ljude iz opozicije. Sve to ne bi li se bar malo umilio gospodaru života i smrti u Srbiji.

Da je Stefanović precrtan jasno je bilo u vreme afere „Krušik“ kada ga je Vučič kao braneći u stvari gurao na dno. Pokušaj pokazivanja zuba lansiranjem „Jovanjice“ nije donela ništa ministru policije. Pošto po zakonu on vodi štab za vanredne situacije, isti je početkom epidemije potpuno skrajnut i nema dokaza da se ikada i sastao. Čak ni mera šetanja kučića od 20 do 21 čas koju je Vlada donela na Stefanovićev predlog nije ostala više od dva dana. Prvo je ukinuta pa je Vučić odredio nov termin 23-01.

- Advertisement -

Odsustvo sa proslave velike pobede na izborima spasila je Nebojšu iz Beograda od korone, ali je potvrdila izopštenje iz vrha SNS-a. Ipak, kada je juče Vučić preko svog privatnog glasnika Informera prozvao svoje saradnike zašto ga niko ne brani od Đilasa, prvi se oglasio baš Nebojša.

Od čoveka koji je služio da nosi Vučiću torbicu kad daje izjavu za medije, čoveka koji je sedeo u kuhinji Vučićevog stana dok je on imao sastanke u dnevnoj sobi i odlazio da Vučićevim sagovornicima kupi cigare, dospeo je Stefanović do predsednika Skupštine i ministra policije. I na njegovu žalost, vratio se opet u kuhinju…

Trenutno Stefanović ima ponudu da ostane na nekoj ministarskoj poziciji, naravno ne ministra policije, ali da konačno prepusti beogradski odbor Goranu Vesiću.

- Advertisement -

O tome kako neko ko ima lažnu diplomu, oca umešanog u pljačku „Krušika“, kuma umešanog u biznise sa državom i kriminalnim miljeom, uopste može da bude na bilo kakvoj funkciji je pitanje koje više niko ne postavlja. Navikli smo da je to normalno.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti