VESIĆ NA TABLETAMA ZA SMIRENJE, REŠIO DA RASTURI SNS: Neka se Šapić nauči lepom ponašanju!

Obavezno pročitajte

Zamenik gradonačelnika i član predsedništva SNS-a Goran Vesić istakao je da će moći blisko da sarađuje sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem ukoliko se Šapić pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju i nauči da su u toj stranci svi jedna porodica i svi sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića. On je na taj način odgovorio na opasku lidera SPAS „da ne vidi Vesića u svom timu za Beograd“.

Takođe izvori bliski gradskim vlastima navode da je Vesić poslednjih dana na tabletama za smirenje i da je veoma neprijatan prema svome okruženju.

Vesić je naglasio da je na predsedništvu SNS-a glasao za predlog Vučića da SPAS bude deo „naprednjaka“ iz dva razloga.

-Prvo, glasao sam „za“ zato što verujem Vučiću i njegovoj politici. Drugo, to sam učinio zato što smatram da SNS treba da bude otvorena za nove ljude bez obzira na to šta oni radili u prošlosti – ističe Vesić na TV „Pink“.

- Advertisement -

Kako kaže, SNS je najveća stranka u novijoj istoriji Srbije još od Narodne radikalne stranke Nikole Pašića.

-SNS na čelu sa Vučićem sprovodi korente društvene i ekonomske reforme za šta nam je potrebna najšira moguća podrška. Zato su svi novi ljudi dobrodošli – objašnjava zamenik gradonačelnika.

Međutim, Vesić, kako kaže, ne može da veruje da je Šapić već počeo da kadrira u SNS-u iako još zvanično nije ušao u stranku.

-Očekujem da se Šapić pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju. Očekujem da nauči da je SNS jedna velika porodica i da u SNS-u postoji samo jedan tim, a to je tim Aleksandra Vučića. U toj timu svi članovi i svi funkcioneri blisko sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića – apostrofirao je Vesić.

Zato će, kako kaže, moći da sarađuje sa Šapićem ako postane član SNS-a.

-Ja ću moći blisko da sarađujem sa Šapićem ukoliko se, kao što sam rekao, pre ulaska u SNS-u nauči pravilima lepog ponašanja, solidarnosti, timskom radu i sprovođenju politike Aleksandra Vučića.

Kada dolazite u neku porodicu onda usvajate pravila njenog ponašanja. SNS ne postoji zbog sebe već zbog Srbije – naglašava Vesić i dodaje da svi u SNS-u energiju usmeravaju ka protivnicima, a ne ka unutrastranačkim sukobima.

Podsećanja radi, lider SPAS-a Aleksandar Šapić istakao je u intervjuu za „Blic“ da ukoliko postane gradonačelnik, Vesić neće biti zamenik gradonačelnika.

– Ukoliko se nađem na bilo kom odgovornom mestu u državi nakon sledećih izbora, sam ću odabrati svoje najbliže saradnike i ljude s kojima ću podneti odgovornost za posao koji budem radio. Među njima ne vidim Gorana Vesića – rekao je Šapić za „Blic“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu