VELIKI PROBLEM ZA SRBIJU! Protiv Norveške ne igraju tri ključna reprezentativca?!

0
594

Fudbaleri Srbije gostuju Norveškoj 26. marta u sklopu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, a selektor Ljubiša Tumbaković suočava se sa nepredviđenim problemima zbog korona virusa koji hara Evropom.

Naime, britanski propisi kažu da svaki igrač koji bude boravio u državama gde su registrovani slučajevi ove bolesti mora provesti 14 dana u karantinu, pre nego što nastavi sa normalnim životom na Ostrvu.

U slučaju ,,Orlova“, ovo se odnosi na dva igrača koji nastupaju u Premijer ligi (Nemanja Matić i Luka Milivojević), kao i na Aleksandra Mitrovića, prvog strelca Čempionšipa.

Naime, postavlja se pitanje da li će klubovi dozvoliti ovim igračima toliko odsustvo, s obzirom da sledi odlučujući deo sezone. Ovaj propis je već primenjen na reprezentativca Južne Koreje i napadača Totenhema, Sona koji je išao u domovinu na operaciju povređene ruke, a jedinu povlasticu koju je dobio je mogućnost dvonedeljnog boravka u svom domu u Londonu.

Podsetimo, zbog korona virusa, još uvek je neizvesno da li će se utakmica u Oslu igrati bez prisustva publike, a bolji iz ovog susreta sastaće se 31. marta sa Škotima ili Izraelcima.

Ostavite komentar