VELIKI NAPREDAK DANILA VUČIĆA: Sa šefovima kuhinja sa Mišlen zvezdicama! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, učestvovao je na dobrotvornoj večeri u Italiji, koju organizuju vrhunski kuvari okupljeni u „Chefs for Life“. Tako je dečak iz Beograda stigao do druženja sa kuvarima sa Mišlenovim zvezdicama, a još je i pomogao da se doniraju ugrožene grupe.Danilo Vučić sa Ljubicom Komlenić i kuvarima FOTO: Instagram/davittorioristoranteDanilo Vučić sa Ljubicom Komlenić i kuvarima FOTO: Instagram/davittorioristorante

Na večeri u sredu u čuvenom restoranu DaVittorio, na kojoj su skupljana sredstva, kao i inače – za zdravstvene radnike, medicinske i bolničke ustanove, projekte protiv rasipanja hrane i gladi u svetu, u skladu sa ciljevima UN za 2030, kako je zvanično objavljeno. 

– Osećamo se počastvovano što smo domaćini nove dobrotvorne akcije koju Chefs for Life organizuje u saradnji sa Vedraijem. Neverovatna večera na kojoj su se kuvari i preduzetnici okupili da stvore nezaboravno iskustvo – objavljeno je Instagram stranici domaćina, a među istaknutim kuvarima se nalaze i neka naša imena. 

- Advertisement -

Mlađani Vučić pozira u društvu Ljubice Komlenić, brend menadžera Chefs for Life i gospođe koja kuva za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Ljubica je u Italiji Mišlenova koordinatorka, gde radi sa kuvarima sa Mišlenovim zvezdicama i sa vrhunskim poslastičarima tamošnje Akademije za poslastičare. 

– Večera za sve italijanske šefove restorana sa Mišlen zvezdama u restoranu DaVittorio u Italiji. Eto dokle stigne omladinac zaposlen u prodavnici – stoji u jednom od komentara na Tviteru.FOTO: Instagram/davittorioristoranteFOTO: Instagram/davittorioristorante

Kako je Aleksandar Vučić rekao pre 15 meseci, njegovo najstarije dete radi u jednoj prodavnici na Vračaru za platu od 550 evra. Reakcija na njegov istup na društvenim mrežama bila je veoma žestoka: građani su tražili da obelodani u kojoj to prodavnici se „nošenje kutija“ plaća toliko. 

Danilo je daleko odmakao. Nadamo se da će mu ovo druženje sa kuvarima svetskog glasa pomoći da se skloni tribine i okane druženja sa tipovima iz kriminalne sredine.

Zaista, teško bismo podneli da njegov tata još jednom brani dečaka od „krvoločnih medija“ koji „pozivaju na njegovo ubistvo“, jer ga tamo neke zaraćene navijačke strane spominju. Stvarno, predsedniče, imajte milosti. Ne sumnjamo da je Danilo sve sam zaradio, ne daj bože, da mu je pripomognuto novcima građana Srbije.

Danilo, samo napred i ne osvrći se na zlurade komentare tajkunskih medija. 

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu