VELIKA ČAST: Zabranjen tekst o zabranjenom tekstu Naše Borbe – nezapamćeni presedan!

Obavezno pročitajte

Nakon članka o štetnosti uranijuma, pod naslovom: “DOKUMENTARAC RASKRINKAO LAŽ: Drevni Aboridžini znali za zračenje od uranijuma, ali NATO i dalje ne zna“ na “Fejsbuku“ je cenzurisan i tekst: “OVU VEST NE SMETE DA DELITE: Potpuna cenzura članka Naše Borbe o zločinu nad Srbima“, zbog čega smo se odlučili i na treći

Budući da postoje prethodna dva članka u arhivi našeg portala, ovaj tekst objavljujemo iz čistog inata, sa nadom da će i on biti zabranjen, a autor spaljen na lomači kao i svi koji su se usudili da protivreče inkviziciji, što bi bilo poslednje krunsko priznanje za naš rad i doprinos.

alt="zabranjeni"Pošto ne znamo za slučaj, gde je neko cenzurisao tekst o cenzuri, taj čin “Fejsbuk“ administracije smatramo za veliku čast, i priznanje našem relativno novom i nepoznatom portalu, koji se pored ove mreže, našao i na udaru raznih “fekt čekera“, i drugih organizacija na platnom spisku naših arhineprijatelja.

Zabranjeni iz neobjektivnih pobuda!

- Advertisement -Budući da su sve zabrane, cenzure i kritike proistekle iz po nama neobjektivnih pobuda, podsticane raznim interesima i otvorenom mržnjom, kako prema onima kojima su namenjeni, tako i prema nama koji im se otvoreno suprotstavljamo, nastavljamo u istom maniru, ili što se kaže “ista meta, isto rastojanje“.

Upozoravamo da deljenje ovog članka može rezultirati njegovim brisanjem sa vašeg privatnog naloga, kao i na mogućnost, da bude zabranjeno čak i deljenje u privatnom sandučetu, na šta nismo u mogućnosti da utičemo.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu