VELEIZDAJA SRBIJE I NJENOG HEROJA: Pukovnik Lalović sa porodicom na ulici, izvršitelji pokupili DEO PLENA!

Obavezno pročitajte

Diktatura i represija u Srbiji nad običnim stanovništvom ne jenjava. Čak i u kriznim situacijama kao što je ova, glavešine ne uskraćuju sebi za pravo da pljačkaju i sakate za glavu običnog Srbina. Dok su nevladinim organizacijama puna osta borbe za slobodu i ljudska prava, i upiru se da brane seksualno devijantne osobe, feministkinje, banalne slikarske izložbe, u Srbiji se uskraćuju ona najosnovnija ljudska prava, pravo na život, pravo na rad, pravo na vodu, prvo na slobodu.

pukovnik

Pukovnik ili pokojnik

Na meti velike propagande laži Aleksandra Vučića se našla porodica pukovnika Lalovića, čoveka koji je zadužio ovu zemlju. Čoveka koji je položio život za svoju zemlju 1999. godine dok je tadašnji ministar informisanja, a sadašnji predsednik plakao jer je dobio stan za 14 kvadrata manji od, kako je rekao, nepismenog Tomislava Nikolića.

Dok je salonski političar Aleksandar Vučić pozivao na ubistvo, STO ZA JEDNOGa nije znao ni oružje da repetira, niti da istrči 100 metara zbog pilećih grudi i fizičke nespremnosti, ovaj čovek je zaista mogao da izgubi život.

- Advertisement -

Ne samo u ratu, nego i juče, kada je pokušao da izvrši samoubistvo zato što su ga izdali njegove kolege, vojska, BIA i policija. Zato što su sve podložili strancima i profitu. Zato što više nemamo svoju zemlju i zato što oni koji treba da nas brane, ćute na pljačku koja se dešava i svesno dozvoljavaju da se od naše države pravi mešavina Kolumbije i Islamske države, i da sve manje ličimo na Srbiju.

Doduše, policija i vatrogasci nisu izdali zemlju do kraja. Uspeli su da spreče pukovnika Lalović da izvrši samoubistvo, te su pokazali kako štite suverinitet i integritet svoje zemlje. Dovedu te do kanapa da se obesiš, pa te onda skinu.Ovim gnusnim činom nad porodicom Lalović, osim što se desila veleizdaja, desilo se i to da su okupljeni aktivisti koji su došli da brane, više radi performansa nego zato što su zaista spremni da polože svoje živote za tuđ nasilno uhapšeni i privedeni od strane MUP.O izvršiteljima ne treba ni da trošimo reči, ceo srpski narod ali i svi građani Srbije milse identično o njima. Osim članova njihove porodice kojima mogu da nabace stan kada zaplene nesrećnoj porodici.

Ukratko

Juče oko 15h policijske snage u uniformi i civilu, uz prisustvo vojne policije, iselile su porodicu Lalović iz jedinog doma u Vespučijevoj 24. Tom prilikom privedeno je pet aktivista Združene akcije Krov nad glavom.

Pukovnik Gojko Lalović, koga su izvršitelji nekoliko sati pokušavali da isele iz stana u Vespučijevoj ulici na Novom Beogradu, prevezen je u bolnicu, nakon što su policija i vatrogasci upali u njegov dom. Inače, pukovnika su iz 15. puta, ipak, uspeli da isele iz stana.

Lalović je prethodno pretio da će se ubiti, a čak je u jednom trenutku izašao na terasu stana i stavio omču oko vrata.

Izvor : Tanja Milovanović/Nova.rs

Tokom celog dana podršku penzionisanom pukovniku pružali su članovi Združene akcije „Krov nad glavom“.

Kako prenose reporteri, policajci su u jednom trenutku vukli jednu aktivistkinju, koja je stajala ispred vrata doma Lalovića u nameri da ih spreči da isele penzionisanog pukovnika.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu