VEČITI POČINJU SA TRENINZIMA 4. Maja! Evo kad se nastavlja Superliga Srbije! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Superliga Srbije prekinuta je zbog uvođenja vanrednog stanja i pandemije korona virusa, a kako nezvanično saznaje televizija ,,Arena Sport“ – nastavak je vrlo blizu!

Naime, prema informacijama do kojih je došla ,,Arena“, Superliga bi trebalo da bude nastavljena 18. maja, dakle posle dvomesečne pauze, a pre toga će fudbaleri imati vremena da se pripreme pošto su u međuvremenu ,,zarđali“.

- Advertisement -
Nezvanično, fudbaleri Dejana Stankovića i Sava Miloševića počeće da treniraju dve nedelje početka, odnosno 4. maja, što će u tom periodu učiniti i ostali članovi Superlige.

Za sada nema potvrde informacije da će se Superliga igrati po ranije utvrđenim pravilima ili možda u „skraćenom formatu“ kako se spekulisalo prethodnih dana, odnosno nije nemoguće da će biti odigrana još samo četiri kola – bez plej-of i plej-aut dela.

Podsetimo, Superliga je prekinuta posle 26 kola, poslednje je odigrano bez navijača, a lider šampionata je Crvena zvezda koja ima 11 bodova više od Partizana.

Pomoćni treneri ,,večitih“ Nebojša Milošević i Milan Đuričić govorili su za TV ,,Arena Sport“ o načinu rada i individualnih treninga fudbalera u vreme pandemije, što je nešto sa čim se do sada nikada nisu susretali u karijeri.

Poslušajte njihove izjave!

Ostavite komentar

Najnovije objave

KFOR NAPAO SRBE NA KOSOVU I METOHIJI: Ima povređenih – haos u Zvečanu

Srbi u Zvečanu koji se nalaze su napadnuti, a ima povređenih. Naš reporter javlja da lete šok bombe na...

Još priča na sličnu temu