VANREDNO: Migranti terorišu i pljačkaju stare u dva sela, zauzeli 15 kuća!

2
8805
Alt=
najnovija vest

Stravične vesti stižu iz sela Majdan i Rabe na granici Srbije sa Mađarskom i Rumunijom, gde se trenutno nalazi između 1.500 i 2.000 ilegalnih migranata, koji po svedočenju meštana, terorišu tamošnji narod, upadaju u kuće, uništavaju imovinu građana Srbije, zbog čega su uglavnom stariji stanovnici potpuno prestravljeni da ne smeju da izađu ni na ulicu.

– Do prodavnice ne smemo da odemo. Ponašaju se nenormalno, skidaju goli, viču, upadaju u kuće. Pljačkaju nas. Već su zauzeli 15 praznih kuća. Dolaze pod pratnjom policije. Šta nas je ovo snašlo – kroz suze svedoče baka i deka iz sela Majdan, koje su razgovarali sa pripadnicima Narodnih patrola.

Pripadnici Narodnih patrola su došli na sam sever Srbije da pomognu ugroženom stanovništvu, s obzirom na to da je par stotina uglavnom starih ljudi od strane države ostavljeno na milost i nemilost par hiljada migranata, a očekuje se da će ih u narednom periodu biti više.

Ono što je još frapantnije od toga da migrante do ovih sela sprovodi policija pod rotacijom je saznanje članova Narodnih patrola da pripadnici NVO dolaze i daju novac migrantima!?

Narodne patrole su obećale da će zaštititi naše građane, a njihova svedočenja pogledajte i poslušajte u potresnom video prilogu.

2 COMMENTS

Ostavite komentar