-1.8 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

VANJA GRBIĆ PODRŽAO NAROD U PROTESTIMA: Naša dužnost je da sačuvamo zemlju, tradiciju i prirodu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naša dužnost u ime naših predaka je da našu zemlju, prirodu i tradiciju sačuvamo za našu decu i nasleđe. To je sveta dužnost i misija. Neke stvari nisu na prodaju. Nikad ni za koje pare.

Ovu poruku napisao je Vanja Grbić na svom Instagram nalogu uz fotografiju sa subotnjih protesta u Beogradu.

Prethodno su svoj mišljenje i lični stav o ekološkim problemima zemlje – koji su bili povod za okupljanje građana na protestima i blokadu glavnih saobraćajnica u Beogradu i širom Srbije – izneli i drugi sportisti i sportiskinje, poput Novaka Đokovića, Mirka Ivanića, Milic Mandić…

- Advertisement -

Neki od njih, poput najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i fudbalera Crvene Zvezda Mirka Ivanića, dodatno su pojasnili svoje poruke i stavove o ovoj temi.

Đoković je u saopštenju koje je objavio na društvenim mrežama napisao da je “svestan da postoje i drugi zahtevi koji se čuju na protestu, a koji imaju političku konotaciju”, te da zbog tofa “želi da se ogradim od ‘pozicije’ i ‘opozicije’ i političkih struja bilo koje vrste”.

“Smeta mi što čovek ne može da istakne svoj lični stav i mišljenje o osnovnim elementima za život i zdravlje kao sto su Vazduh, Voda i Hrana, a da ne bude “obeležen” kao levičar, desničar, opozicionar, demokrata, naprednjak, socijalista”, napisao je Đoković u Instagram priči.

- Advertisement -

Ivanić je na Instagramu napisao da je “njegova jučerašnja objava bila motivisana ljubavlju prema prirodi”

“Nisam deo politike ni ti me ona interesuje. Ne želim da moje objave bilo ko zloupotrebljava u političke svrhe”, napisao je Ivanić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti