EKSKLUZIVA, EMISIJA POSLE KOJE JE VAKCINAŠKI LOBI SRPSKOM DOKTORU IZBUŠIO GUME: Vučić dozvolio Kriznom štabu da nam ovo uradi?

Obavezno pročitajte

Gost Slavija info tv bio je dr Alek Račić. U emisiji Intervju dr Račić je rekao zašto je i kada podržao Aleksandra Vučića. To se desilo samo onda kad je najavio da će nabaviti hlorokin i pokrenuti proizvodnju leka kod nas i to da pravi Galenika al je on od toga odustao i podlegao namerama svetskih moćnika i Kriznog štaba.

Danas je farmakomafija uspela da preuzme sve ne samo zdravstvo.

Čovek koji bi mogao da nas spase iz ove situacije je doktor Nestorović kada bi on bio ministar. Danas su lobi grupe toliko jake da i tad pitanje da li bi uspeo sa time da se izbori. Takvi ljudi kakvi sad rade u zdravstvu bi u normalnoj zemlji a i kod nas dok smo bili ozbilja država misteriozno nestajali a danas oni ni ne kriju da pored toga što rade u zdravstvu imaju i platu od stranih multinacionalnih kompanija.

Praktično oni služe samo kao lobisti tih moćnika i agenti strane farmakomafije. Ovo što najavljuju da će na nama testirati menja DNK čovek a dr Račić se izjasnio da nikako na to neće pristati. Srbija i Pakistan su prvi na udaru a verovatno će biti i druge zemlje u kojima su te lobi grupe jake. Posledice toga nećemo samo mi imati već i generacije koje dolaze.

Svi lekari sa kojima je razgovarao imaju nameru da pobegnu najčeće na Zapad kad ovaj haos prođe a neki i pre jer su svesni šta nas čeka dodaje Račić. Pored ove teme bilo je dosta reči i o izboru novog patrijarha SPC a po rečima doktora država u to nikako ne bi smela da se meša ali i o sukobu pokojnog vladike Artemija sa Bajdenom.

A pre dva dana se desila stvar koja je uzburkala srpsku javnost.

Podsećamo

Voditelj i urednik Ju Tjub kanala Slavija Info na svom Tviter nalogu okačio je slike na kojima se može videti kako su srpskom doktoru Aleku Račiću, borcu protiv vakcina i čoveku koji se glasno usprotivio suludim merama Kriznog Štaba, a pri tom i raskrinkao njihove namere, izbušili gume na automobilu.


Urednik kanala Slavija Info je uz priloženu sliku izneo i opasku kako prolaze oni koji skupe hrabrost da kritikuju predsednika Srbije i Krizni Štab, ne samo doktor Alek Račić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu