VAKCINACIJA: Obavezna ili slede paprene kazne i oduzimanje dece!

Obavezno pročitajte

Vakcinacija i polemike

Struka je ovih dana rekla svoje, vakcinacije će biti obavezne u protivinom će slediti oštre kazne protiv onih koji odbiju da vakcinišu decu.


 Na društvenim mrežama ovih dana vodi se žestoka rasprava oko vakcinacije dece. Struka i država su rekli svoje , vakcinacije će biti obavezna , a ukoliko odbijete da vakcinišete dete prvo idu novčane kazne ,a kasnije i mera oduzimanja dece.

- Advertisement -

 Centri za socijalni rad se već uveliko spermaju da krenu sa primenom najtežih mera prema roditeljima koji se budu oglušili o obaveznoj vakcinaciji. 


 Kao prva kaznena mera ipak će ići samo novčana kazna i naredba suda da se izvrši vakcinacija, ako se roditelji ogluše i ne ispoštuju ni naredbu suda, sledi još veća novčana kazna i nova naredba. 


 Ukoliko se roditelji i po drugi put ogluše o naredbu suda , sud tada naređuje centru za socijalni rad da vam oduzmu decu, a vama mogu odrediti i nekoliko meseci zatvora , ako niste platili predhodne kazne. 

 Kada centar za socijalni rad oduzme decu od vas , oni ih vakcinišu, a nakon toga ih raspoređuju u hraniteljske porodice ili domove za nezbrinutu decu. 

 Mnogi građani su bili veoma besni zbog ovakvih izjava “struke” i vlade , pa su se mogle čuti teške reči gde građani kažu da struka nije srtuka, već “patrijska struka” u službi režima. 

3 COMMENTS

  1. Ovo je fašizam najgore vrste, ne može ni jedna struka ni država da bude bolji prijatelj deci od njihovih roditelja i kraj priče!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: