31.8 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

MIŠA VACIĆ U SVRLJIGU: „Svojim radom možemo spasiti našu omladinu od odlaska u inostranstvo“ (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U sklopu kampanje za predsednika Srbije, lider Srpske Desnice Miša Vacić obišao je Svrljig i okolna mesta gde se sastao sa građanima i poljoprivrednim proizvođačima.

Na konferenciji za medije u Svrljigu, Vacić je rekao da je Svrljig jedan od dobrih primera gde su mladi ostali na selu i bave se uspešno poljoprivredom. On je rekao da bi dobru praksu iz Svrljiga trebalo preneti na druge opštine u Srbiji i da je to recept kako zadržati mlade na svojoj zemlji.

– Zapad je Srbima namenio sudbinu nogovatelja nemačkih baba, čistača bečkih, pariskih, londonskih ili berlinskih ulica i jeftine radne snage. Za one koji reše da ostanu u zemlji predviđen je rad u stranim kompanijama, za minimalac i po mogućnosti u pelenama. Svrljig je odličan primer da može da se živi od svoje zemlje i da svojim radom možemo spasiti našu omladinu od odlaska u inostranstvo – rekao je Vacić.

- Advertisement -

On je rekao da su svrljiško jagnje i belmuž mnogo bolji od ispijanja espresa u beogradskom „krugu dvojke“.

Vacić je obećao da će se kao predsednik Srbije boriti zabolji položaj poljoprivrednih proizvođača.

– Srbija, u kojoj Miša Vacić i Desnica, budu odlučivali obračunaće se sa uvozničkim i izvozničkim lobijima, ta mafija mora biti uhapšena, vratićemo vlasništvo države nad poljoprivrednim kompanijama prodatim strancima, a subvencije će da dobijaju Srbi.

- Advertisement -

Da Srbi! Ni Arapi, ni Nemci, ni Hravati, ni Slovenci. Jedan dinar neće dobititi stranac, sve mora biti usmereno na srpsko selo i srpske proizvođače. Neka kažu da je Miša ekstremista, ali ni jedan srpski dinar nećemo dati tuđinu, dovoljno su im poklonile i predhodna i sadašnja vlast, a šta smo zauzvrat dobili? Gde je taj porez koji Srbiji plaćaju strane komapnije kada nam je spoljni dug iz godine u godinu veći, danas je preko 30 milijardi evra. Vreme je da neko prekine čerupanje Srbije – rekao je Vacić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti