VACIĆ POZVAO BAJU MALOG KNINDŽU DA NASTUPI NA ŠODROŠU: Tzv. Zeleni u nokdaunu! Posle ovoga im nije dobro!

0
33

Lider Srpske desnice Miša Vacić u raspravi na Tviteru je objavio stari urbanistički plan za priobalje Novog Sada koji je donet u vreme žutih protiv koga se sada bore zeleni, nakon uspešne peticije da Baja Mali Knindža nastupi na Šodrošu, kada su ga napali tzv. Zeleni i tzv. zaštitnici životne okoline iz Novoga Sada.

Vacić je prokomentarisao da je izgradnja mosta postala ispolitizovana do tačke ključanja, gde tzv. bundžije protiv mosta zaboravljaju da su mostovi civilizacijska tekovina, i da nisu pročitali knjige Iva Andrića.

Vacić je takođe napisao da se protiv tog plana danas bore Zeleni koji su juče bili žuti a koji su upravo doneli taj urbanistički plan za uređenje priobalja Novog Sada.


– Novaković bio je direktor zavoda za izgradnju grada od juna 2008. do septembra 2012.Jelena Atanacković-Jeličić iz DS, članica Gradskog veća za urbanizam, navodi se u dokumentu iz 2012. za urbanizaciju priobalja Novog Sada. Ideja „Novog Sada na vodi“ je njihova!- napisao je Vacić i postavio link ka urbanističkom planu:

,,Od svega što čovek u životnom nagonu podiže i gradi, ništa nije u mojim očima bolje i vrednije od mostova. Oni su važniji od kuća, svetiji od hramova. Svačiji i prema svakom jednaki, korisni, podignuti uvek smisleno, na mestu na kom se ukrštava najveći broj ljudskih potreba, istrajniji su od drugih građevina i ne služe ničem što je tajno ili zlo”, govorio je Ivo Andrić, jedan od najvećih umova Balkana a između ostalog i dobitnik Nobelove nagrade.

Ostavite komentar