VACIĆ: Podržimo narode Afrike u borbi za slobodu od EU i SAD

Obavezno pročitajte

„Kada se Afrika oslobodi ekonomskog ropstva EU i SAD , tada će se standard života u oslobođenoj državi poboljšati i samim tim smanjiti talasi ekonomskih migranata iz Afrike u Evropu“, rekao je u intervjuu za Pravdu predsednik Srpske Desnice Miša Vacić.

- Advertisement -

Vacić je objasnio da je interes svakog rodoljuba u Evropi da podrži vojne hunte, poput onih u državama Mali, Burkina Faso i Niger, koje oslobađaju svoje države od pljačkaša iz EU i vraćaju prirodna bogatstva narodu.

„Sve EU zemlje, ne vode nezavisnu politiku ni po pitanju sopstvene države ili interesa njihovih naroda, već su marionete Brisela i vojno sluge Vašingtona. Tako da se ne treba zavaravati da Francuska ili bilo koja druga zemlja EU, u Africi sprovodi sopstvenu politiku, već isto samo su izvršioci zadataka iz Vašingtona i Brisela i naravno vladajuća elita koristi za sebe priliku da se dodatno bogati na štetu lokalnih naroda dok izvršava prljave poslove globalista. Zaustavljanje migracionih talasa ne počinje na obali Evrope, već u zemljama odakle kreću u hordama ka EU jer je ista EU njihove domove opustošila. Koliko je problem Afrika u Francuskoj, isto toliko je problem i Francuska u Africi“, kaže predsednik Srpske Desnice.

Vacić podseća da su srpski nacionalisti su uvek bili protiv zapadnog imperijalizma i na strani slobodarskih naroda u pravu da odbrane svoje države. Podržavali smo Gadafija, Asada, sada smo na strani Nigera, Burkine Faso i Malija.

Na inicijativu Srpske Desnice vojni puč u maliju je podržao i APF, koalicija desničarskih partija Evrope čije je Srpska desnica član.

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu