UŽIVO: Vučić zvao Jeremića i Aleksića na tuču! Došli da ga isprangijaju! VUČIĆ SE USRAO, TRESAO SE KAO PIČKA, PSOVAO PA POBEGAO! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Skandal u Predsedništvu Srbije u režiji Aleksandra Vučića. Predsednik jedne države Evrope u 21. veku je pozvao na tuču Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića, Vladimira Gajića i Borislav Novakovića iz Narodne stranke na tuču, a oni su se pojavili jutros u Predsedništvu. Kada su se pojavili u Predsedništvu, Vučić je sišao dole sa obezbeđenjem, vređao čelnike Narodne stranke, odbio da izađe napolje kada je čuo da je ispred Predsedništva izveštač „Srbin info“.

– Vučić se tresao, unosio se u lice. Rekao mi je da sam lopuža, ja sam mu odgovorio najblaže u toj situaciji, rekao sam mu da je izdajnik. Naravno, odbio je TV duel – rekao je Vuk Jeremić.

Pogledajte ceo video prilog i saznajte šta se sve dešavalo jutros u Predsedništvu.

- Advertisement -

– Veoma sam zabrinut stanjem u kojem sam jutros video predsednika Srbije. Mislio sam da ćemo normalno razgovarati, a on se neverovatnim rečnikom obraćao i vikao – rekao je Miroslav Aleksić.

5 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu