10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

Ko je čovek koji je na Pinku uživo rekao da je Vučić izdajnik?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nazvao Vučića izdajnikom

Bivši glavni obaveštajac Kriminalističke policije Slavko Nikić doneo je jutros, uz kamermana i tonca, dašak slobode na televiziju „Pink“ i pred milionskim auditorijumom rekao da je „Aleksandar Vučić izdajnik srpskog naroda“!

–Nikad više nemojte da me zovete. Zovite one izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Doviđenja – poručio je Nikić i napustio studio i ovim činom na trenutak oslobodio ružičastu televiziju.

Došli smo do tolikog apsurda da jedna rasprava i napuštanje studija predstavlja slobodnu reč na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali i to se desilo.

- Advertisement -

Nekoliko rečenica je bilo dovoljno da ovaj događaj postane simbol oslobađanja Pinka i razlog za izvinjenje voditelja gledaocima zbog „teških reči koje su upućene državnom vrhu“.

Čovek koji je ovo postigao je Slavko Nikić, poslednji je živi član jedinice MUP-a koja se borila protiv krijumčarenja narkotika na Kosmetu od 1990. do 1999. godine.On je bio aktivni učesnik rata na Kosovu i Metohiji.

Autor nekoliko knjiga, Nikić u jednoj od njih veliča Ratka Mladića, a napisao je i knjigu o trgovini organa na Kosovu. Za pomoć pruženu preko Drine, u vreme rata, priznanje mu je lično odao general Ratko Mladić.

- Advertisement -

Hapšen je u akciji Sablja. U svojim knjigama detaljno je opisao dešavanja na Kosmetu i zločine koje su Albanci počinili Srbima.

Do sada je često gostovao na televizijama koje su prorežimske, iako se u javnosti često preispituje njegova titula pukovnika koju nekada sam navodi uz svoje ime.

Nikić je bio i svedok u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. godine, kada je tvrdio da su Andrija Mandić i Milan Knežević zapravo operativci Mila Đukanovića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti