5.8 C
Belgrade
subota, 27 novembra, 2021

UVLAČI SE: Vučić poklanja penzionerima 20 000 dinara koje je pre toga ukrao od njih, ako ne završi u zatvoru!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik SNS, Aleksandar Vučić, govoreći o neverovatnim ekonomskim uspesima, u Dnevniku 2 RTS, gde je sam najavio svoje gostovanje, obećao je penzionerima da će im pred izbore, u februaru, najkasnije u martu, pokloniti 20.000 dinara.Aleksandar Vučić, FOTO: Printscreen/RTS

Izbori su sve bliže, te je bolesni diktator na vreme počeo sa obećanjima jednoj od ekonomski najugroženijih grupa stanovništva. On je, naravno, naglasio i da očekuje rast BDP-a od 7 odsto.

– Taj rast nam donosi sve. Donosi nam veće plate, veće penzije. Mi 20. do 22. septembra isplaćujemo 50 evra penzionerima, sredinom novembra isplaćujemo 30 evra penzionerima, ali i svim ostalim punoletnim građanima, a pre Božića još 20 evra – rekao je ludi Fahrijev sin.

- Advertisement -

On je najavio i da će u februaru mesecu svi penzioneri dobiti 20.000 dinara i rekao da će se pre toga preko 5 odsto uvećati penzije.

– U februaru mesecu će svaki penzioner dobiti 20.000 dinara

Vučić je rekao da prijava za pomoć od 20.000 dinara neće biti potrebna.

- Advertisement -

Dakle, iako smo po Vučićevim rečima ekonomski lider u Evropi, penzioneri će morati da se strpe još šest meseci, gle čuda, baš pred izbore u aprilu, kako bi dobili poklon od 20.000 dinara od Vučića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti