18.6 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

ČEDA TAJNO SNIMLJEN: Urla o Vučiću, Nevolji i Stefanoviću

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Hapšenja, privođenja, saslušanja i razdor u vrhu Srpske napredne stranke na površinu su izbacile kakvi odnosi vladaju među naprednjacima. Svakoga dana Vučić preko medija pušta niz vodu jednog po jednog, do juče vernog saradnika, što je kod pojedinaca izazvalo zabunu.

Takav je bio slučaj sa liderom Liberalno demokratske partije Čedomirom Jovanovićem, koji se u jednom telefonskom razgovoru, čiji je video snimak objavljen na društvenim mrežama, pitao “ko je sada ortak”.

– Ja ne znam je l’ Velja Nevolja sada ortak ili nije. Ja ne znam je l’ ministar sada ortak ili nije. Ako snimate svog predsednika… – poručio je Jovanović, kada je i prekinut video snimak na Tviteru.

- Advertisement -

Da podsetimo, samo u poslednjih mesec dana je uhapšena kriminalna grupa Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, dok su na saslušanju bili Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, kao i Dijana Hrkalović, nekadašnji državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Vucic

Kada se tome pridoda da je Vučić preko režimskog tabloida pitao Damira Handanovića “odakle mu 600.000 evra za stan” i imenovao ga kao funkcionera bliskog Nebojši Stefanoviću, postavlja se samo pitanje ko će sledeći biti pušten na vodu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti