13.8 C
Belgrade
sreda, 5 oktobra, 2022

UPOZORENJE: DPS sprema poslednji udar 6. septembra

NAJČITANIJE

- Advertisement -

DPS i okupljanje

Uredništvu Naše Borbe poslat je dopis koji javno objavljujemo u nadi da će što više ljudi pročitati i shvatiti šta se dešava u Crnoj Gori. Takođe, naše čitaoce iz Crne Gore pozivamo da pažljivo pročitaju objavu i shvate da nisu prisiljeni na ništa, jer tamo je došla sloboda.

dps,

OKUPLJANJE 6. SEPTEMBRA

- Advertisement -

Poštovani građani…

DPS je najavio okupljanje njihovih pristalica na Trgu nezavisnosti 6. Septembra 2020. godine. Treba da znate da je to očajnički pokušaj da se promijeni izborna volja građana. Prva familija već raspodaje imovinu. Prva banka je prodata. Spremaju se za odlazak iz zemlje. Tako da svaka odbrana kriminalnog režima nema nikakvog smisla! Zapadne Ambasade su priznale izbornu pobjedu opozicije i svako okupljanje da bi se ta izborna pobjeda poništila nema smisla! Demokratska partija socijalista sad nema ni 10% podrške jer su tu partiju napustili svi značajniji članovi te partije.

Ovih dana se vrši pritisak na radnike javne administracije da MORAJU da dođu na skup. Vjerujte mi, ne morate! Ti koji vas pozivaju u ovom momentu su BIVŠA VLAST! Ne mogu da vam naude! 

- Advertisement -

Zato pozivam sve građane da ovih dana ostanu kući i slave pobjedu opozicije. Sačekajmo formiranje nove Vlade mirno i dostojanstveno. Ne zaboravite, Milova partija JE PROŠLOST! Opušteno… 

(podijelite post ako smatrate da treba)

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti