23.8 C
Belgrade
subota, 25 septembra, 2021

UNIŠTILI ŽIVOT POLICAJCU STOLIĆU: Vučić i Vulin bez milosti, dok poslednji pošten čovek ne završi pod zemljom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Propagandna mašinerija režima ne zna za milost, ma ko je u pitanju. Bez obzira na karijeru, uspehe ili lični integritet, ukoliko se neko nađe na njihovom nišanu, biće nemilosrdno oklevetani i krivi bez presude. Linčovani i satanizovani. Tako je prošao i inspektor SBPOK-a Božidar Stolić. Uhapšen je 10. juna, a već 11. se našao na naslovnim stranama tabloida gde je na najmonstruozniji način oklevetan i diskreditovan.

Kao što jedan citat kaže: Ako niste pažljivi, novine će vas navesti da mrzite ljude koji su potlačeni i volite one koji ih ugnjetavaju.

Tako je prošao i inspektor Božidar Stolić. Sutradan, nakon što je uhapšen pod sumnjom da je radio sa klanom Veljka Belivuka, Stolić je već osuđen – od strane tabloida.

FOTO: Printscreen
- Advertisement -

Na naslovnoj strani Srpskog telegrafa ovaj tada nepoznati inspektor označen je kao „Veljin taster“ koji je „nameštao mafiji kolege policajce“.


Ni Alo nije bio ništa manje surov u satanizaciji Stolića, za koja su novinari ovog tabloida na naslovnoj strani napisali da je „krtica iz SBPOK“.

FOTO: Printscreen


Objektiv je Stoliću posvetio celu naslovnu stranu, te je „otkrio“ vezu između Vuka Jeremića i njega, za koga su rekli da je „prodavao policijske tajne kavačkom klanu“ i da je „šerlučio“ sa Jeremićem.

FOTO: Printscreen
- Advertisement -


U uređenim demokratskim zemljama bi se očekivalo da bar visoki funkconeri vlasti ne presuđuju bez suda. Ali, Srbija nažalost niti je uređena, niti demokratska zemlja, pa je u satanizaciji učestvovao li ministar policije Aleksandar Vulin lično.

Svi mi koji smo se borili i koji se borimo protiv svih organizovanih kriminalnih grupa u našoj zemlji, što se tiče kapetana policije, zaposlenog u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, Božidara Stolića mogli smo da budemo likvidirani, uništeni, i mi i naše porodice – istakao je tada Vulin u saopštenju koje preneo MUP.

On je ocenio je da su „zahvaljujući Stoliću“, kavački i kriminalni klan oko Veljka Belivuka dobijali informacije iz policije.

Radoja Zvicera nastavio je da obaveštava i nakon što je ova zloglasna, zločinačka organizacija Belivuk, Miljković konačno i definitivno pala – naveo je ministar.

Sada kada je inspektor Stolić na slobodi, a optužnica nije podignuta, postavlja se (retoričko) pitanje da li će i na koji način biti sanirana šteta koju su tabloidi i držani funkcioneri načinili ovom čoveku, a sve u svrhu senzacionalizma i jeftinih političkih poena?

Odgovor je unapred poznat…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti