UNIŠTILA VUČIĆA: Posle ovoga mu nije dobro (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Samo sam običan čovek, objavio je na Instagramu predsednik države Vučić. I još dodao da će malo ko da mu poveruje. I u pravu je – najpre, zato što deo naroda veruje da ima super moći, a drugi deo zna da običan čovek u retkim trenucima odmora uglavnom legne na kauč i gleda TV. A predsedniku bi to bilo dosadno jer zna 7 TV dana unapred. I još, običan čovek uglavnom nema tatin podrum vina da tu sedne i pije srpski šardone, kao predsednik u Jajincima – ovako je započela večerašnju emisiju „Pregled dana“ Jelena Obućina, koja se već proslavila svojim antologijskim i živopisnim najavama.

– Običan čovek, kakav je Milan Jovanović nema gde ni da legne ni da sedne, jer je tom novinaru zapaljena kuća po nalogu Vučićevog stranačkog kolege. Njegovi su i podrum i kauč izgoreli – navela je Obućina.

– Običan mladić pretučen je u Lapljem Selu na Kosovu. Tamo veruju zato što se njegov tata ne sviđa predsedniku i nije hteo da sedi u podrumu. Ima ko hoće i na kanabe i u podrum i gde god treba samo da zaliči na onog lažnog običnog čoveka s početka priče.Počeo je pregled dana za obične ljude – završila je uvod Jelena Obućina.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu