-0.7 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

UNIŠTILA VUČIĆA: Posle ovoga mu nije dobro (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Samo sam običan čovek, objavio je na Instagramu predsednik države Vučić. I još dodao da će malo ko da mu poveruje. I u pravu je – najpre, zato što deo naroda veruje da ima super moći, a drugi deo zna da običan čovek u retkim trenucima odmora uglavnom legne na kauč i gleda TV. A predsedniku bi to bilo dosadno jer zna 7 TV dana unapred. I još, običan čovek uglavnom nema tatin podrum vina da tu sedne i pije srpski šardone, kao predsednik u Jajincima – ovako je započela večerašnju emisiju „Pregled dana“ Jelena Obućina, koja se već proslavila svojim antologijskim i živopisnim najavama.

– Običan čovek, kakav je Milan Jovanović nema gde ni da legne ni da sedne, jer je tom novinaru zapaljena kuća po nalogu Vučićevog stranačkog kolege. Njegovi su i podrum i kauč izgoreli – navela je Obućina.

– Običan mladić pretučen je u Lapljem Selu na Kosovu. Tamo veruju zato što se njegov tata ne sviđa predsedniku i nije hteo da sedi u podrumu. Ima ko hoće i na kanabe i u podrum i gde god treba samo da zaliči na onog lažnog običnog čoveka s početka priče.Počeo je pregled dana za obične ljude – završila je uvod Jelena Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti