24.5 C
Belgrade
nedelja, 22 maja, 2022

UNIŠTILA KONA: Nisi nam potreban, zvečka je pukla

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Konu, nisi potreban

“Nećemo danas plakati za 9. martom od pre 30 godina. Sam je sebe izneverio i oplakao. Ali ćemo podsetiti da je tog marta više od 100.000 ljudi izašlo na ulice jer je jedan televizijski dnevnik prelio čašu”, ovim rečima započela je večerašnju emisiju “Pregled dana” na Newsmax Adria Jelena Obućina.

- Advertisement -

“Danas, svi mediji truju, mi gutamo i ostajemo na svojim kaučima. Raspon od 1991. do 2021. skoro da može da stane u jedan te isti dan – pokušavamo da napravimo promenu, ne ide nam i ostajemo na istom mestu”.

“Jedni su sanjali o padu komunizma – san se završio u ratovima. Oni koji su vodili državu nisu razumeli gde ide svet, pa smo vraćeni u kameno doba.

Danas, na vlasti su njihovi najbolji učenici – doduše bolje razumeju marketing, prezentaciju i prodaju. A mi i dalje na onom kauču čekamo da kupimo šta nam nude iz ležećeg položaja – svi anestezirani kao Predrag Kon.

A on kaže – ostajemo jer smo potrebni, druga je stvar da li nas slušaju. Ne doktore, prva stvar je da li vas slušaju, jer ako vas ne slušaju, računajte da ste nepotrebni. Tako reći, ta zvečka je odavno pukla”, završila je uvod u “Pregled dana” Jelena Obućina.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti