17.1 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

UNIŠTAVAJU NAM SRBIJU, GLEDAJ NARODE: Đubre se preliva, postavili kontejnere ali nema ko da ih nosi (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nacionalni park Tara postavio je kontejnere za odlaganje otpada kod planinskog doma na Predovom krstu. Reč je od delu Tare na kome nije bilo organizovanog odnošenja smeća. Međutim, iako kontejnera ima, nema ko da ga odnosi.

– Kontejneri su bili pun pogodak, ljudi koji su ranije bacali đubre po šumi sada ga donesu do kontejnera. Kontejneri su bili puni već posle četiri dana od kako su ih postavili. Sada posle dve nedelje đubre je počelo da se preliva preko kontejnera – kaže za Novu ekonomiju Milan Miletić koji upravlja obnovljenim planinarskim domom Tarweek.

- Advertisement -

On je ovu vest podelio na društvenim mrežama i ocenio da je postavljanje kontejnera pun pogodak.

– Velika zahvalnost direktoru NP Tara i našim drugarima koji su izdejstvovali kod JKP posle naše trogodišnje kuknjave, moljakanja i žaljenja da dobijemo kontejnere na Predovom Krstu. Prvi put u novijoj istoriji – napisao je Miletić

On kaže da sada divlje životinje razvlče smeće oko Predovog Krsta, kao i da su zbog toga zamolili nadležno komunalno preduzeće da ga odnese.

- Advertisement -

– Kontejnerima još nisu izrasle noge pa ono izgleda samo ne može da se spusti do deponije – naveo je Miletić, koji je prošle godine za Novu ekonomiju pričao upravo o ovim problemima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti