UNA SERBICA I NOVA HUMANITARNA AKCIJA: Veliki autori i patriote pomažu najugroženijima u Srbiji

Obavezno pročitajte

Humanitarna organizacija Una Serbica napravila je humanitarnu akciju uz pomoć srpski intelektualaca Mila Lompara, Dejana Mirovića, Dragana Petrovića i drugih priznatih akademskih građana kako bi se pomoglo najsiromašnijima u našoj zemlji. „Knjige za humanost“ naziv je ove humanitarne akcije, a detalje prenosimo u celosti iz obaveštenja za javnost organizacije Una Serbica.

Una Serbica sa ponosom predstavlja knjige iz donacije srpskih intelektualaca iz svih srpskih krajeva. Kupovinom knjiga podržavate humanitarnu akciju „Knjige za humanost“, humanitarne organizacije za srpske izbeglice i prognane „Una Serbica“.

- Advertisement -

Sredstva od prodatih knjiga namenjena su pomoći u osnovnim životnim pitanjima, da ne bude gladnih među nama.Zahvaljujemo se srpskim autorima, istaknutim profesorima, književnicima i pesnicima što su svojim doniranim delima podržali humanost i borbu za malo bolji život onih koji ne mogu.U ime svih, kao i organizacije Una Serbica , hvala na podršci i poverenju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu