-0.7 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

UMREĆEŠ U NAJGORIM MUKAMA: Zelenoviću pretili smrću!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Neposredno nakon što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla da razgovori izvestiteljke Evropskog parlamenta za Kosovo i Metohiju Viole fon Kramon sa delom opozicije „jedino imaju veze sa lobiranjem za priznanje Kosova“ stigle su pretnje preko društvenih mreža. Nebojši Zelenoviću, lideru stranke Zajedno za Srbiju i Otvorene građanske platforme AKCIJA, preko Fejsbuk platforme upućena je poruka „bolest te uzima još koji dan, gotov si… umires u najgorim mukama, šiptaru… jadan si“.FOTO: Printscreen/FacebookFOTO: Printscreen/Facebook


– Zorana Mihajlović je ušla u ulogu Mire Marković. Ovakve besmislene i brutalne laži na kraju se završavaju političkim ubistvima. Pobedili smo zlo jednom, početkom ovoga veka, učinićemo to ponovo. Slobodarski duh građana Srbije trijumfovaće nad bezumljem koje svim silama i sredstvima čuva golu vlast – rekao je Zelenović.

Govor mržnje od strane najviših predstavnika vlasti je nedopustiv.

- Advertisement -

Nebojša Zelenović, zajedno sa pravnim timom, najavljuje da će podneti krivičnu prijavu protiv osobe koja je poslala pretnje smrću.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti