“ZA SVE ŠTO JE URADIO ZA SRPSKI NAROD!“ Ulica Josipa broza Tita ima novi naziv (FOTO)

Obavezno pročitajte

Ulica i novi naziv, zbog svega što je Đedo uradio

Darko Mučalica, mladić iz Nikšića u znak zahvalnosti za sve što je mitropolit Amfilohije uradio za srpski narod, Crnu Goru i Pravoslavlje došao je na ideju da Ulicu Josipa Broza Tita u tom gradu preimenuje u Ulicu Mitropolita Amfilohija!

Smatram da je upravo nikšićka slobodarska omladina, kojoj i sam pripadam svojom časnom borbom za odbranu svetinja i veličanstvenim litijama u znak ljubavi i podrške, prema svojoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi i pre svega zahvalnosti prema našem, za života svetom Mitropolitu jasno poručila u ovoj 2020. da smo mi njegova, svetosavska i Hristova deca, koja znaju i razumeju šta je izvorna, njegoševska Crna Gora i Stara Hercegovina, šta je ljubav, šta je sloga, vera u Boga, i da smo na toj strani, a ne onoj koja predstavlja zaostavština poslednjeg predsjednika SFRJ – kaže Mučalica.

Sveti Amfilohije, Đedo naš, slava ti i hvala za sve u ime Nikšićana, uz nadu da će uskoro nova vlast i Komisija za imenovanje ulica sprovesti ovaj početak moje zamisli i želje u konačno delo. Dogodine na liturgiji, u kapeli na Lovćenu! I naravno, u Prizrenu dogodine – dodaje Mučalica.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu