14 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

KOJA SMEJURIJA: Ukrao drogu policiji i pobegao u inostranstvo! PROVERILI, KAŽU DA JE NEDOSTUPAN

NAJČITANIJE

- Advertisement -

I. M. (36), zaposlen u Policijskoj upravi Bor, koji je krajem marta 2018. godine otkriven i osumnjičen da je iz sefa PU Bor ukrao dva kilograma zaplenjenog heroina, umesto na optuženičkoj klupi – pobegao je u inostranstvo!

Po dostupnim informacijama, I. M. je heroin, zaplenjen u više akcija, vredan oko 40 hiljada evra, prodao za višestruko manju sumu svom sugrađaninu S.D. (27).

Međutim, dok je istražni postupak trajao, I. M. kome iz nepoznatih razloga nije oduzet pasoš, prebegao je u jednu zemlju preko Atlantskog okeana i nedostupan je našim organima gonjenja.

- Advertisement -

RODITELJI MASOVNO ZOVU HITNU: Deca žele da im se ubiju, POSLEDICE POLICIJSKOG ČASA!

Prema nezvaničnim informacijama, I. M. je narkotike ukrao pre tri godine, ali je tek kasnije urađen popis zaplenjenih opijata.

– Tada je uočeno da fali oko dva kilograma narkotika i započeta je istraga. Sve vreme se tragalo za kradljivcem – Domar je imao ključeve svih vrata i sefova u stanici i tako je uspeo da dođe do heroina. Na kraju je priznao šta je uradio, a deo prodate droge je zaplenjen u Novom Sadu – rekao je izvor blizak istrazi.

- Advertisement -
Sourcedirektno
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti