-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

Uhapsili heroja koji je zaustavio bager u Šapcu i isprangijao naprednjake!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Draganu Milovanoviću Crnom, demonstrantu koji je zaustavio bager sa naprednjacima, određen je pritvor u trajanju od 48 sati, saznaje nova.rs.

Taj portal ranije je objavio da je muškarac koji juče sprečio naprednjake da sa bagerom uđu u grupu okupljenih građana uhapšen sinoć i sproveden u policijsku stanicu u Šapcu.Kasnije je predsednik Zajedno za Srbiju i bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović objavio da je taj demonstrant Dragan Milovanović Crni.

Tokom jučerašnjeg dana pojavio se snimak na kom se vidi kako jedan čovek bagerom pokušava da prođe kroz grupu ljudi, dok ga je pratila grupa momaka sa letvama u rukama. Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi vožnju, što je izazvalo revolt demonstranata. Nakon toga se jedan od njih popeo na bager. 

- Advertisement -

 Za sada nije poznato da li su bagerista i oni koji su fizički nasrtali na građane u Šapcu, koristeći letve, privedeni ili uhapšeni. Podsetimo, juče su širom Srbije organizovane blokade u znak protesta protiv donošenja zakona o eksproprijaciji i o referendumu.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti