Uhapšena tri migranta zbog ranjavanja na Horgošu

Obavezno pročitajte

Od početka godine pripadnici MUP zaplenili su ukupno 25 komada pušaka i poluautomatskih pušaka, kao i više stotina komada municije različitog kalibra, prilikom pretresa improvizovanih kampova iregularnih migranata.

Takođe, u istom periodu, izmešteno je nekoliko stotina migranata, od kojih je više desetina bezbednosno interesantnih lica privedeno i saslušano, od kojih se neka nalaze i na međunarodnim poternicama.

- Advertisement -

– Danas je u okolini Horgoša prijavljena pucnjava i pripadnici MUP su priveli trojicu iregularnih migranata zbog sumnje da su iz vatrenog oružja teško ranili tridesettrogodišnjeg Avganistanca. U toku je i pretraga terena na kojem je prijavljena pucnjava – stoji u saopštenju MUP.

Policija će, i u narednom periodu, sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana Srbije i njihove imovine, kao i samih migranata.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu