UHAPŠEN ZBOG PORUKE: Neće vakcina od bilećke kobile napraviti beogradsku damu!

Obavezno pročitajte

Šta se dešava kada u SMS porukama napišete mišljenje Dariji Kisić Tepavčević? Budete uhapšeni. Šta se dešava kada režimski „mediji“ Aleksandra Vučića pokušaju to da opravdaju? Ispadnu smešni i izazovu suprotan efekat od onoga što su planirali.
Simon Simonović je čovek koji se nije mirio sa korona-farsom od strane Vučićevog režima, naročito ako ima dokaz na kojem se vidi kako Darija Kisić i Aleksandar Vulin lumpuju u restoranu, troše hiljade evra, dok se od naroda traži da sedi u kućama.


On je zbog toga uhapšen čim je sleteo na beogradski aerodrom (naknadno je posle pritiska medija pušten), a sada su blatoidi pokušali celu farsu da opravdaju tako što su u javnost pustili navodni sadržaj „pretećih“ poruka ministarki.

Prvu poruku poslao joj je 20. jula prošle godine. U toj poruci on je Kisić Tepavčevićevu optuživao da zarad, kako je naveo, jeftinih političkih poena, učestvuje u lažiranju informacija.

– Poštovana dr Kisić, najdobronamernije vam savetujem da ne učestvujete više u lažiranju informacija zarad jeftinih političkih poena nekih drugih ljudi. Sitne beneficije koje sada imate neće biti vredne razvlačenja po ulicama odgovornih, a ne razumem zašto se svakodnevno kandidujete da budete među njima. Vi treba da budete osoba od integriteta i stručnosti. Srdačan pozdrav, Simon Simonović – navodi se u poruci.

– Misliš da si nedodirljiva? Moj savet ti je da se ne zaje*avaš sa narodom, ukoliko ne nameravaš da pobegneš nazad u Trebinje/Bileću. Ako misliš da će ti ovo proći, znaj da nas ima kojima ni Vučić, ni keramičar Gašić ne mogu ništa – napisao joj je Simonović u ovoj poruci.

– Zvao me vaš komšija iz Bosne. Molio me da vam prenesem sledeće: Kaže… neće RNK vakcina od bilećke kobile napraviti beogradsku damu. Ne znam šta to znači, ali učinilo mi se da je to upućeno vama – navodi se u poruci koju je Simonović poslao ministarki 23. decembra.

– Pa ti i Vulin krenete da ponovo privodite mog brata, pa ja kao objavim snimke o vama. Pa da se zezamo… Pa na primer ja dođem, pa ti i Vulin kao glumite ministre, pa ja kao objavim snimke sa vama, pa se kao za*ebavamo… jedva čekam…

Dakle, zbog ovih poruka je jedan čovek uhapšen u Vučićevoj Srbiji, ali to i ne čudi, jer protivnike ovog režima nalaze i utopljene u reci, pa ih ekspresno kremiraju, a onda se tri godine krije njihova smrt.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Rani radovi “Čede podmornice”

Propali advokat Čeda Stojković zvani "Čeda podmornica" u svojoj bližoj ali i daljoj okolini poznat je kao teški alkoholičar,...

Još priča na sličnu temu