10.9 C
Belgrade
subota, 23 oktobra, 2021

UHAPŠEN KOVAČ KOJI SE SLIKAO SA VULINOM: Vulin još uvek nije, narod čeka ruku pravde! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Vladimira Kovačevića Kovača (1989), vođu navijača Rada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, pišu Novosti.

Kako se sumnja, on je podstrekao tri osobe protiv kojih su podnete krivične prijave, da izazovu požar na automobilu „rendž rover“ u Ulici Augusta Cesarca, u junu ove godine.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu, a zatim u KPZ Sremska Mitrovica na izdržavanje kazne zatvora za ranije počinjena dela.

- Advertisement -

Inače, Vladimir Kovačević Kovač je postao „poznat“ kada je u javnost isplivala njegova slika sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom posle jednog koncerta, a na šta je Vulin rekao da „nije znao ko je on“ i da „njemu svako može da priđe“.Aleksandar Vulin se ne tako davno slikao sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem FOTO: Privatna arhivaAleksandar Vulin se ne tako davno slikao sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem FOTO: Privatna arhiva

Da podsetimo, dosije osuđivanog navijača Rada je podebeo, pa mu se na teret stavlja izvršenje 18 krivičnih dela, i to u periodu od 2004. do 2020. godine. 

Ta krivična dela su: u vezi sa oružjem (sva tri puta mu je oduziman pištolj), teška krađa, teška telesna povreda, izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene duđnosti, nasilničko ponađanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti