27.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

Uhapšen i pretučen Damnjan Knežević, NIKO NE ZNA GDE JE?!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Damnjan Knežević pretučen

Poslanik Srđan Nogo je potvrdio za Srbin.info da je policija uhapsila Damnjana Kneževića, zajedno sa 10-ak momaka iz Narodnih patrola, još u prvom upadu demonstranata u Skupštinu.

„Damnjana su brutalno tukli, policija ga je tukla kao da je neprijatelj Srbije, a on je potomak čuvenog kneza Sime Markovića! Njegov predak je digao oba ustanka i on je njegov dostojan naslednik. Damnjan je vođa Narodnih patrola koje štite građane od migranstkog nasilja i osnivač inicijative „Nema podele, nema predaje Kosovo i Metohija“, kaže Dejan Zlatanović koji već satima, uprkos suzavcu, izveštava sa lica mesta.

- Advertisement -

Zlatanović je pozvao advokate da mu pomognu i da provere šta je sa njim jer se on nalazi u stanici policije.

„Nije u stanici u 29. novembra, nije ni u Majke Jevrosime, najbližoj policijskoj stanici Skupštini. Advokat i porodica pokušavaju da saznaju gde su. Uhapsili su ga neki ljudi u civilu, nisu bili policajci u uniformi. Ko zna gde su ga odveli, zajedno sa 10-ak momaka. Apelujem na sve da pomognu. Da nije bilo Damnjana, narod bi pregazio policiju pred Skupštinom. On ih je spasio od stampeda naroda! I oni mu tako vraćaju“, izveštava Zlatanović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

3 KOMENTARA

  1. Ako imate višak energije što ne radite nešto u svom životu !!
    Pozivam Vas da osvojite njive,fabrike, i ostale objekte u kojima treba da se radi i RADITE umesto što uništavate .

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: