0.9 C
Belgrade
petak, 21 januara, 2022

Uhapšen heroj koji se popeo na bager SNS dahija i spasao narod od gaženja! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mladić sa bagera na društvenim mrežama je proglašen herojem Srbije, šabačkim Milošem Obilićem jer je hrabro skočio na plaćene SNS dahije na bageru i sprečio krvavi pohod na narod. Da je pet odsto Srba toliko hrabro, Vučić se ne bi iživljavao nad građanima Srbije.

Dragan Milovanović, hrabri muškarac koji je juče branio građane od naprednjačkog bagera na mostu, uhapšen je sinoć i sproveden u policijsku stanicu u Šapcu, saznaje Direktno.rs.

Strašan snimak na kom se vidi kako naprednjaci bagerom pokušavaju da prođu kroz grupu ljudi, dok ih je pratila grupa huligana sa palicama i letvama u rukama, šokirao je javnost.

- Advertisement -

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom. Zbog toga se jedan od učesnika protesta i popeo na mašinu kako bi fizički zaustavio naprednjake u njihovoj nameri da sa bagerom uđu u okupljenu masu.

Dragan Milovanović, iz okoline Šapca, zbog toga je sinoć uhapšen i odveden u policijsku stanicu u Šapcu.

Dodajmo da je bager koji je krenuo na okupljene građane vozio Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak. U pratnji iza njega u službenim škodama nalazili su se Vučićevi kriminalci i batinaši koji su tukli goloruk narod!

- Advertisement -

Čekamo vesti da su bagerista, Sandokan i ostali naprednjaci, koji su fizički nasrtali na građane u Šapcu, privedeni!

Ko je muškarac koji je zaustavio bager?

Muškarac koji je juče zaustavio bager sa naprednjacima, a koji je išao na ljude koji su protestovali na putu u Šapcu, je Dragan Milovanović Crni. Ovu informaciju objavio je na društvenim mrežama lider stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović.

Bager koji je juče krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak. Kako je saopštio Dušan Kostadinović, generalni sekretar DS koji je bio na licu mesta, iza bagera su išli naoružani kriminalci batinaši koji su okupljene građane napali sa motkama.

Inače, bager se zaustavio nakon što se jedan od mladića popeo na vozilo i nekoliko puta udario jednog od onih koji su se nalazili u njemu. Mladić je tako uspeo da zaustavi bager koji je išao na građane, a reč je upravo o Milovanoviću.

Ubrzo nakon što je snimak objavljen, Milovanović je na društvenim mrežama prozvan i „levičarem iz Šapca“, s obzirom da je levom rukom udarao muškarca koji je išao bagerom na ljude.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana održani su protesti širom Srbije zbog Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu. Blokirane su ključne saobraćajnice širom Srbije, čime je na nekoliko sati zaustavljen saobraćaj.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti