UHAPŠEN DAMJAN ŠOBIĆ! Vođa navijačke grupe Alkatraz u stanu skrivao narkotike

Obavezno pročitajte

Damjan Šobić (39), vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, uhapšen je u akciji beogradske policije i Višeg janvog tužilaštva u Beogradu.

Kod njega je pronađena veća količina droge, a u istoj akciji lisice su stavljene i njegovom mlađem bratu Miroslavu (38), kao i Marku M. (35).

- Advertisement -

Tom prilikom zaplenjeno je kilogram marihuane, oko 110 grama heroina i oko kilogram smese za uvećanje opojne droge heroin, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Vrednost ukupno zaplenjene droge procenjuje se na oko 3.000.000 dinara – saopšteno je iz MUP-a. Sva trojica, kako saznajemo, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branila su se ćutanjem, posle čega im je određen pritvor.

Vođa navijača, koji je više puta do sada hapšen, kao i njegovi saradnici sumnjiče se za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Šobić je, podsetimo, poslednji put hapšen u januaru 2021. i tada je prilikom pretresa njegovog stana pronađen pištolj sa 13 metaka, dok je navodno u garaži otkriveno više automobila, od kojih je jedan bio blinidrani, dok su na drugom, kako su pisali mediji bili blinkeri.

SourceNovosti

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu