-2 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

UGOSTITELJ KOJI JE PRIJAVIO JUTKU DOBIO UPOZORENJE: „Likvidiraću tebe i tvoju porodicu, je l‘ znaš da imaš dete u Nišu?“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Isti mi je uputio pretnje: „Likvidiraću tebe i tvoju porodicu, je l‘ znaš da imaš dete u Nišu?“

Dragan Vidojević, ugostitelj iz Brusa, koji je pre 17 godina prijavio policiji da mu je Milutin Jeličić tražio da mu dovede maloletnicu u hotel „Zvezda“ u Brusu, tvrdi da je dobio pretnje zbog ponovnog otvaranja ove afere!

- Advertisement -

Vidojević je 24. februara 2020. prijavio policiji u Brusu da mu je izvesni Baća, čovek koji obavlja neku funkciju u hotelu „Zvezda“, pretio likvidacijom i pominjao decu.

FOTO: DOKUMENT / ZAPISNIK IZ POLICIJE

– Čovek kog imam memorisanog kao Baća Baćović pozvao me je i predstavio se kao Baća, a inače ja njega lično poznajem i znam da obavlja neku funkciju u hotelu „Zvezda“. Obratio mi se rečima: „Šta si to pisao po Kuriru i zašto si pominjao hotel ‚Zvezda‘? Zovi to da demantuješ“.

Rekao sam mu da nemam šta da demantujem. Isti mi je uputio pretnje: „Likvidiraću tebe i tvoju porodicu, je l‘ znaš da imaš dete u Nišu?“

- Advertisement -

Ja sam se uplašio za svoju bezbednost i bezbednost moje porodice, pa sam mu prekinuo vezu – stoji u policijskoj belešci u koju je Kurir imao uvid.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti